USKORO KREĆU RADOVI

POTPISAN UGOVOR NK Graničar Kotoriba gradit će sportski kompleks vrijedan gotovo 7,5 milijuna kuna!

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsjednik Zoran Radmanić i dopredsjednik Ivan Kos. Kotoriba će tako uskoro dobiti pravi sportski kompleks

Ministrica poljoprivrede, Marija Vučković prisustvovala je u srijedu, 2. listopada potpisivanju 39 novih ugovora o financiranju koji su rezultat provedenih natječaja iz Mjere 7 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” Programa ruralnog razvoja RH, vrijednih 177 milijuna kuna, koje je s predstavnicima gradova, općina i vodno-komunalnih poduzeća potpisala ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Među 39 projekata našla su se i dva iz Međimurja. Jedan od njih je projekt izgradnje vatrogasnog doma u Selnici o kojem smo već pisali, a drugi je projekt rekonstrukcije i dogradnje sportskog objekta u Sportskom parku u Kotoribi, koji je kandidirao NK Graničar Kotoriba.

U ime kluba, potpisivanju ugovora prisustvovali su predsjednik Zoran Radmanić i dopredsjednik Ivan Kos. Izgradnja sportskog kompleksa u Kotoribi stajat će gotovo 7,5 milijuna kuna, a veseli činjenica da su dobivena sredstva 100% nepovratna.

Obnovit će se postojeće prostorije Graničara, a u dogradnji će se Sportski park obogatiti stadionom i pratećim sadržajima poput dvorana za badminton i skvoš, teretanom i svlačionicama.

– Ulaganje u infrastrukturu i podizanje životnog standarda u ruralnim područjima gotovo je jednako važno kao i ulaganje u povećanje poljoprivredne proizvodnje i prerađivačkih kapaciteta jer podjednako doprinose kvaliteti života, stvaranju novih vrijednosti i poticanju zapošljavanja i naseljavanja naših ruralnih područja – izjavila je ministrica Vučković u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije