NAGRADNA IGRA

UTAKMICA GODINE ZA BREZOVČANE Hajduk u Kupu dočekuje Međimurje

Može li se županijski drugoligaš suprotstaviti hrvatskom drugoligašu? Dio gledatelja u Brezju bit će nagrađeni prigodnim nagradama.

U osmini finala Kupa međimurskog nogometnog saveza za seniore u utorak na Dan neovisnosti 8. listopada u Brezju će na igralištu Hrastje županijski drugoligaš Hajduk dočekati hrvatskog drugogligaša Međimurje u 15:30 sati. Klub u Brezju djeluje od 1962. godine i ovo će biti prvi službeni susret s klubom iz ovako visokog ranga. Ovom priliku treba pohvaliti i Međimurje koje je na upit Brezovčana da budu domaćini odmah pristalo.

Brezovčani baš nisu najbolje krenuli u prvenstvenu sezonu, ali kako su kola prolazila posložili su se, ubilježili nekoliko pobjeda i drže se zlatne sredine tablice. Ovaj rang natjecanja je idealan za Brezovčane jer su u ovoj ligi svi općinski klubovi te susjedna mjesta tako da su brojna kola lokalni derbiji koji su publici zanimljivi.

Nogometaši Međimurja su naravno apsolutni favoriti u Brezju i sve osim njihove sigurne i uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenađenje. No treba računati i na dvije utakmice u tjedan dana u 2. HNL (8. kolo srijeda 2.10. Međimurje – Šibenik, 9. kolo subota 5.10. Kustošija – Međimurje) tako da će u Brezju zaigrati kombinirana čakovečka ekipa pa ako dodamo da je teren bitno drugačiji od onih na kojima se igra u višim rangovima te veliki motiv domaćina vjerujemo da nas očekuje zanimljiv susret. Domaćinima će sigurno cilj biti što duže mrežu ostaviti netaknutu te trkom i angažiranošću parirati favoriziranim gostima.

Što se tiče dosadašnjih Kup utakmice ove godine je Hajduk Brezje u 2. kolu bio gost kod Podturna i tamo je slavio 5:3. U 3. kolu Brezovčani su kod kuće odigrali s ČSK-om bez golova pa su bili bolji na jedanaesterce 4:1. I prošle godine je Hajduk imao uspješan nastup u Kupu sve dok nisu došli do Poleta iz Svetog Martina na Muri koji je ipak bio previsoka prepreka. Međimurje je odigralo do sada samo jedan susret kada su u Gornjem Mihaljevcu slavili kod Jedinstva 10:0.

Kako je utorak blagdanski dan u Brezju su se potrudili dodatno motivirati i pozvati gledatelje na susret pripremivši prigodne nagrade. Dio gledatelja bit će nagrađen ulaznicama za čakovečke bazene, dok je prigodne nagrade pripremio i naš portal eMedjimurje.

NAGRADNA IGRA: Pozivamo vas da prognozirate konačan rezultat Kup utakmice osmine finala za seniore Hajduk Brezje – Međimurje koja će se igrati u utorak na Dan neovisnosti 8. listopada u Brezju s početkom u 15:30 sati. Prognozu možete ostaviti u komentarima ispod ovog teksta ili na Facebooku do početka susreta.

Možete ostaviti samo jednu prognozu. Bude li više točnih rezultata konačnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom. Nagrada su dvije cjelodnevne ulaznice za čakovečke bazene. Sretno svima u Brezju na utakmici i vama u prognozi točnog rezultata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije