ODIGRANE TRI UTAKMICE KUPA

VIDEO Lutrija jedanaesteraca u Svetoj Mariji, BSK bolji od Omladinca, golijada u Murskom Središću

U Belici je došlo do otvorene ozljede gornje arkade oka domaćeg igrača, a za pohvalu je reakcija gostujuće klupe čiji je fizioterapeut također priskočio u pomoć

Kup Međimurskog nogometnog saveza stigao je do osmine finala. Danas su odigrana tri susreta.

BSK je u Belici dočekao Omladinac iz Novog Sela Rok. U prvom dijelu nije bilo golova. Domaći u nastavku golovima Bojana Škvorca Marka Bakse dolaze do pobjede od 2:0.

– U 53. minuti utakmice prilikom skoka došlo je do sudara glavama dvojice igrača, prilikom čega je došlo do otvorene ozljede gornje arkade lijevog oka domaćeg igrača koji je napustio igru jer je otišao u Županijsku bolnicu Čakovec. Za pohvalu je i gostujuća klupa i njihov fizioterapeut koji je uz domaćina također pružio liječničku pomoć ozlijeđenom igraču – napisao je delegat utakmice.

                         Beličanci su bili uspješni domaćini

U Svetoj Mariji je Mladost ugostila Bratstvo iz Jurovca. U 38. minuti domaći su poveli pogotkom Dominika Gašparića. Taj je rezultat dugo stajao, no gosti pred sam kraj susreta preko Nenada Radikovića izjednačuju. Završilo je 1:1 i pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a tu su više sreće imali gosti. Donosimo i video.

Rudar je u Murskom Središću dočekao Naprijed iz Cirkovljana i uvjerljivo slavio. Bilo je čak 6:1, a Rudar je u svakom poluvremenu zabio po tri gola. U prvom dijelu strijelci su bili Emanuel PintarićAntonio ZadravecLovro Mesarić, dok su u drugom dijelu zabili Pono Pintarić, još jednom Emanuel Pintarić te Dejan Slunjski iz kaznenog udarca. Za Naprijed je u 32. minuti precizan bio Mario Novak.

KUP MNS – 1/8 – SENIORI

BSK – Omladinac (NSR) 2:0
Mladost (SM) – Bratstvo (J) 1:1 (2:4 11m)
Rudar – Naprijed 6:1
 
Igra se 8.10.2019 u 15:30 sati
Bratstvo (SV) – Polet (SMnM)
Hajduk (B) – Međimurje
Graničar (K) – Hajduk (Š)
Zasadbreg 77 – Dinamo (D)
Hodošan – Nedelišće
 
Parovi četvrtfinala
Hodošan / Nedelišće – Rudar
Bratstvo (J) – Zasadbreg 77 / Dinamo (D)
BSK – Bratstvo (SV) / Polet (SMnM)
Hajduk (B) / Međimurje – Graničar (K) / Hajduk (Š)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije