NOGOMET

PRVA POBJEDA Međimurje tricom do prva tri boda, u subotu stiže Dinamo II

Brcković s dva gola i Novoselec jednim iz kaznenog udarca ispratili su Vinkovčane kući s tri lopte u mreži.

U 5. kolu 2. HNL Međimurje je u Čakovcu na stadionu Mladosti pobijedilo Cibaliu iz Vinkovaca 3:0. Čakovčani su krenuli aktivno i već u prvoj minuti dobar udarac Ikića kojeg gostujući kapetan i vratar Marijanović preusmjerava u korner. Ivančić u 24. minuti ima odličnu prigodu s 18 m iz slobodnog udarca, ali pogađa živi zid.

Prijeti i Cibalija i u 28. minuti nakon udarca glavom lopta se odbija od stative. U 39. minuti odličan ubačaj Dodleka na Šimičića koji glavom iz blizine ne uspijeva postići gol. Pri kraju poluvremena gosti postižu gol, ali je bilo označeno zaleđe. Prvo poluvrijeme prilično loše i negledljivo s obje strane uz puno pogrešaka.
Odmah početkom drugog dijela Čakovčani dolaze u vodstvo. Lošu povratnu loptu uzeo je Brcković i poslao pored vratara za 1:0.

U 52. minuti priliku za goste ima Mateošević, ali lopta odlazi pored gola. U 66. minuti Ikić je bio u gostujućem kaznenom prostoru, kad se već činilo da je izgubio loptu gostujući igrač ga je nesmotreno oborio i sudac pokazuje na kazneni udarac, a siguran realizator bio je domaće kapetan Novoselec.

U 82. minuti Brcković svojim drugim golom podiže prednost na 3:0 i time rješava sve dvojbe.

Čakovčani i u subotu imaju domaći susret kada u 19:00 sati dočekuju Dinamo II i vjerujemo da će se okupiti još više domaćih nogometnih zaljubljenika i u nadi da Međimurje može srušiti nakon Slavonaca i Zagrepčane.

Nino Brcković: ‘Sve je došlo na naplatu’

Dvostruki strijelac kod domaćina bio je Nino Brcković koji nam je rekao: ‘Mislim da je sve došlo na naplatu što je nedostajalo u prve dvije domaće utakmice. Ovo je ekipno bio odrađen odličan posao. Kod prvog gola išao sam na ono što sam mislio prvo da bi moglo proći i prošlo je. Iskoristio sam grešku njihove obrane, poveli smo i utakmica je ušla u mirnije vode i dalje je bilo pitanje koliko ćemo do kraja golova postignuti.’

Damir Lepen Jurak: ‘Jako teška utakmica, za subotu i Dinamo II smo jako optimistični’

Domaći trener Damir Lepen Jurak je izjavio: ‘Jako teška utakmica je iza nas, pogotovo psihički. U četiri kola nismo imali sreće i imali smo dosta pehova. Na početku smo igrali dosta sporo, noge su bile teške. Nakon poluvremena smo se dignuli i podignuli agresivnost +. Malo nas je pomazila i sportska sreća, došli smo do tog pogotka pa kazneni udarac i utakmicu smo mirno priveli kraju. Sretni smo i idemo dalje. Spremni smo za subotu i Dinamo II, odradili smo dobre pripreme. Znali smo da će prvih četiri kola biti jako teško jer je došlo mnogo novih igrača. Nakon petog kola smo u stožeru očekivali dobre rezultate, jako smo optimistični i vjerujte da nas u subotu očekuje jako dobra utakmica.’

Davor Mladina: ‘Nismo zaslužili ni približno ovakav rezultat’

Gostujući trener Davor Mladina je nakon susreta izjavio: ‘Što da vam kažem, mislim da nismo ni približno zaslužili ovakav rezultat. Mislim da smo bili podjednaki, ako ne i u većem dijelu utakmice bolji suparnik. Zbilja mi je žao zbog momaka koji su se potrošili maksimalno. Malo smo mi kumovali tom porazu, malo dojam je i sudačka trojka, a malo i igrači Međimurja. Imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije