DEČKI PREUZELI KLUB

DEČKI PREUZELI KLUB Vrijedni igrači Kraljevčana 38 brinu oko terena u Donjem Kraljevcu, a sele ih u Palinovec?

Možda nije najbolji trenutak da se usred sezone mijenja teren, no nadamo se brzim i kvalitetnim radovima izvođača tako da na proljeće budemo ponosni na jedan od najljepših sportskih kompleksa - poručuju iz kluba

Burno i neizvjesno je bilo ljetu u NK Kraljevčan 38 jer je dosadašnji predsjednik Mladen Blažeka podnio ostavku, a kandidata za novog predsjednika nije bilo. No tada su domaći igrači i domaći dečki ponudili svoju pomoć da vode klub.

Između sebe su odredili zadaće i odgovornosti, napravili plan i program i uhvatili se posla. Danas svatko tko dođe na stadion Fondacije, može svjedočiti jednom on najboljih terena u Međimurju; popravljene su ograde, na tribinu su stavljene reklame, a javili su se i za natječaj za kompletnu rekonstrukciji ograde oko terena.

– Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli, svim volonterima koji rade u i oko kluba, a također i sponzorima koji nas podržavaju i pomažu. No, odigrano 5. kolo 1. MHL možda je i posljednje domaće kolo za Kraljevčan 38!? Naime, Općina Donji Kraljevec je dobila sredstva za energetsku obnovu sportskog kompleksa/svlačionica koje koristi Kraljevčan 38 pa se sportski kompleks pretvara u gradilište i kao takav se ne može koristiti.

Ako radovi krenu ovaj tjedan, sljedeće domaće utakmice Kraljevčan će igrati najvjerojatnije u Palinovcu (nemamo službenu potvrdu). Ovim putem pozivamo sve navijače da ukoliko se utakmice prebace na teren u Palinovec, da nas i tamo bodre kao što su nas bodrili u D. Kraljevcu, a isto tak pozivamo sve Palinovčane i ostale ljubitelje nogometa okolnih mjesta da dođu i navijaju.

Možda nije najbolji trenutak da se usred sezone mijenja teren, no nadamo se brzim i kvalitetnim radovima izvođača tako da na proljeće budemo ponosni na jedan od najljepših sportskih kompleksa – poručuju iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije