NOGOMET

NOVI PORAZ Međimurje poraženo kod Solina, pobjede Rudara i Poleta (SMnM)

Nogometaši Međimurja doživjeli su drugi uzastopni poraz u 2. HNL.

U susretu 2. HNL Solin je pobijedio Međimurje 3:0. Poluvrijeme je bilo 1:0 golom koji je pao u 33. minuti. U drugom dijelu još dva gola domaćina u 70. i 82. minuti. Kod 1:0 Šimičić nije realizirao kazneni udarac za Međimurje, već je pogodio vratnicu.

Nakon domaćeg poraza od Sesveta s klupe je otišao Matija Kristić s nadom da će ekipa doživjeti pozitivan šok, no očito se u tome nije uspjelo. U srijedu u 18:00 sati u Čakovcu će igrati Međimurje i Cibalia.

2. HNL: subota  Solin – Međimurje 3:0.

3. HNL sjever: Pobjede naših klubova

Polet je u Svetom Martinu na Muri deklasirao Viroviticu čak 7:0. Već je poluvrijeme bilo 4:0 s dva gola Mezge te po jednim Šarića i Medveda. U drugom dijelu opet je dvostruki strijelac Mezga i za kraj se u listu strijelaca još upisao Brezovec.

U Križevcima poraz Radnika od našeg Rudara 1:3. Poluvrijeme je bilo bez golova. Domaćin je poveo iz kaznenog udarca i još je imao igrača više. Odlični Rudar i s igračom manje preokreće na 1:2 golovima Radikovića i Pintarića. I domaćin ostaje s desetoricom igrača, a Rudarovu pobjedu potvrđuje Novak.

3. HNL sjever: Polet (SMnM) – Virovitica 7:0, Radnik Križevci – Rudar 1:3.

4. NL: Međimurski ogledi pripali domaćinima

U Palovcu je Dinamo bio bolji od Međimurca 2:1. Poluvrijeme je bilo 2:0.

                            Palovčani su slavili kod kuće

U Prelogu je Mladost Komet pobijedila Nedelišće 1:0, a gol odluke postignuo je Balent u 44. minuti iz kaznenog udarca.

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: subota Dinamo (P) – Međimurec 2:1, Mladost Komet – Nedelišće 1:0, nedjelja u 16:30 sati Mladost (SM) – Ivančica, Dubravka Zagorac – Omladinac (NSR), Dinamo (D) – Sloga (Č).

1. ŽNL: Sve tri domaće pobjede, Poletova sedmica

Hodošan je pobijedio Slogu (Š) 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu.

Centrometal je pobijedio Trnavu 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:0. U nastavku je bilo i 3:0 pa su gosti smanjili na 3:2.

                                   Raspucani Polet

Polet je u Pribislavcu s visokih 7:2 pobijedio Spartak. Poluvrijeme je bilo 3:2.

1. ŽNL: subota Hodošan – Sloga (Š) 2:0, Centrometal – Trnava 3:2, Polet (P) – Spartak 7:2, nedjelja u 16:30 sati Naprijed – Bratstvo (J), Kraljevčan 38 – BSK, Jedinstvo (GM) – Podturen, Trnovec – Graničar (K), Dubravčan – Galeb.

2. ŽNL – skupina A: Minimalna pobjeda Croatije

Međimurje-Čakovec je poraženo od Croatije 0:1 golom Ivanušića u prvom poluvremenu.

2. ŽNL – skupina A: subota Međimurje-Čakovec – Croatia 0:1, nedjelja u 16:30 sati Omladinac (DS) – Jadran, Draškovec-Geothermae – Radnički, Borac PMP – ČSK, Mladost (I) – Vidovčan, Mladost (D) – Drava (DM), Borac (DH) – Bratstvo (P). Budućnost (P) je slobodna.

2. ŽNL – skupina B: Miroljubivi rezultati

Donji Koncovčak i Hajduk (Š) završili su bez golova 0:0.

Plavi su u Peklenici sa Slobodom (S) odigrali 2:2. gosti su poveli, domaćin poravnao i poluvrijeme je 1:1. U nastavku opet gosti vode, domaćin još jednom izjednačuje i na kraju svakome po bdo.

2. ŽNL – skupina B: subota Donji Koncovčak – Hajduk (Š) 0:0, Plavi (Pek.) – Sloboda (S) 2:2, nedjelja u 16:30 sati Sloboda (M) – Mali Mihaljevec, Strahoninec – Bratstvo (SV), Sokol – Hajduk (B), Venera PMP – Zasadbreg 77, Budućnost (M) – Omladinac (M), Mura – Pobjeda. Vučetinec je slobodan.

3. ŽNL: Pobjeda Napretka

Napredak je bio bolji od Paraga 4:2. Domaćin je poveo i promašio kazneni udarac pa je na poluvremenu 1:1. U nastavku bolji domaćin i uzima sva tri boda.

3. ŽNL: subota Parag – Napredak 2:4, nedjelja u 16:30 sati Mladost (S) – Dinamo (Ž), Drava (K) – Graničar (N), Torpedo – Dubrava, Otok – Jedinstvo (NSnD).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije