NAKON DVIJE GODINE

SUSRET STARIH POZNANIKA Mathias Chago i Matej Hertelendi susreli se u Kotoribi

Matej je 2017. godine bio pratnja Mathiasu na utakmici između Lokomotive i Dinama. Dvije godine kasnije, Mathiasa je sreo u 'svojoj' Kotoribi

NK Graničar Kotoriba prije nekoliko mjeseci potpisao je sporazum o suradnji sa zagrebačkom Lokomotivom. Jedan od koraka suradnje ova dva kluba bila je i pripremna utakmica seniora Graničara i juniora Lokomotive koja je nedavno odigrana u Kotoribi.

>> DAN KOJI SE PAMTI Mladi Kotoripčani i Donjovidovčani u prvoligaškim dresovima

Goste je s klupe predvodilo poznato lice, bivši nogometaš Jasmin Agić koji se upustio u trenerske vode, a ova je utakmica privukla veliki broj obožavatelja nogometa koji su sa zanimanjem pratili kako se Kotoripčani nose s jednom od najboljih juniorskih ekipa Hrvatske.

Iako je Graničar dobro parirao, Lokomotiva je bila bolja 0:2. No, više od utakmice, pogled jednog mališana iz Kotoribe često je skretao na tribinu i jednog od ljudi koji su s gostima stigli u Kotoribu. Bio je to Mathias Chago, poznati bivši nogometaš Dinama koji je ovdje bio u ulozi Lokomotivinog skauta.

Izvor: Privatna arhiva

I dok je on pratio svoje pulene iz Kameruna na probi, po završetku susreta, u društvu svog oca Danijela, osmogodišnji Matej Hertelendi skupio je hrabrosti i prišao Mathiasu, prisjetivši ga se s utakmice između Lokomotive i Dinama, koju su prije gotovo dvije godine posjetili mlađi uzrasti Graničara i pritom bili pratnja igračima pri izlasku na teren. Ruku pod ruku, Mathias i Matej tada su zajedno izašli na teren.

Matej to i dalje pamti kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u životu, a Mathias je, čuvši cijelu priču, rado pozirao s njime. Da stvar bude još bolja, Matej je nosio Lokomotivinu majicu koju je nedavno dobio na Loksić kupu gdje je sudjelovao sa svojim vršnjacima iz škole nogometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije