ZADOVOLJILI UVJETE

NK MLADOST SVETA MARIJA Zeleno svjetlo za obnovljeni sportski park u Svetoj Mariji

Danas je nadležno tijelo 4. NL Čakovec - Varaždin pregledalo obnovljeno igralište i prateće objekte NK Mladost Sveta Marija. Prva utakmica igrat će se već 1. rujna u Svetoj Mariji

U utorak, 20. i danas, 22. kolovoza su nadležna tijela MNS i 4. Nogometne lige Čakovec – Varaždin obišli obnovljeno igralište i objekte NK Mladost u Svetoj Mariji u cilju davanja certifikata da se na igralištu u Svetoj Mariji mogu igrati utakmice višeg ranga, one na razini hrvatskih liga.

– Rezultat je to napornog rada svih onih čija srca kucaju za ovaj klub i momčad koja će u subotu u Palovcu, utakmicom protiv tamošnjeg NK Dinamo, startati u 4. NL Čakovec – Varaždin – rekla je Đurđica Slamek, općinska načelnica Svete Marije, koja je danas nazočila pregledu sportskog objekta.

Bila je ovdje jer je Općina Sveta Marija stala uz Mladost kada su oni odlučili nastupiti u novom rangu natjecanja odlučni da ispune tehničke uvjete natjecanja. Pohvalila je korektan odnos nadležnih u ‘inspekciji’ i dodala kako gode njihove riječi pohvale na račun domaćina.

S obzirom na sve iznijeto stvoreni su uvjeti da Mladost, unatoč dvojbi, već svoju prvudomaću utakmicu igra u Svetoj Mariji. Bit će to 1. rujna protiv NK Omladinca iz Novog Sela Rok. Već sada najavljujemo kako će to biti praznik nogometa u Svetoj Mariji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije