KOTORIBA DOBIVA SPORTSKI KOMPLEKS

DOBRE VIJESTI ZA KOTORIBU NK Graničaru odobren projekt vrijedan milijun eura!

Sportski park u Kotoribi dobit će stadion, dvorane za badminton i skvoš, teretanu, nove svlačionice...

Na adresu NK Graničara iz Kotoribe ovih je dana stigla informacija koju su već dugo priželjkivali. Naime, dobili su potvrdu da je prošao njihov projekt rekonstrukcije i dogradnje sportskog objekta u mjesnom Sportskom parku.

Projekt koji su prijavili na natječaj podmjere 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske je pozitivno ocijenjen, a ono što posebno veseli je činjenica da su sredstva 100% nepovratna, dok vrijednost projekta iznosi gotovo 7,5 milijuna kuna.

Obnovit će se postojeće prostorije Graničara, a u dogradnji će se Sportski park obogatiti stadionom i pratećim sadržajima poput dvorana za badminton i skvoš, teretanom i svlačionicama.

Ova sjajna vijest za Graničar i Kotoripčane stigla je nekoliko dana uoči velikog prvenstvenog derbija u kojem Graničar dočekuje Centrometal. Utakmica se igra u nedjelju, 25. kolovoza od 17:30 sati, a iz Graničara pozivaju sve svoje navijače i simpatizere da ih podrže na utakmici, ali i proslave prolazak velikog projekta na natječaju.

U klupskim prostorijama bit će izložene fotografije na kojima ćete moći vidjeti kako će sportski kompleks izgledati, a nakon utakmice između Graničara i Centrometala, snage će u utakmici pod reflektorima odmjeriti nogometašice Koprivnice i Lepoglave. Poveznica između Graničara i nogometašica Koprivnice je Mario Gregurina, igrač Graničara koji je ujedno i trener ŽNK Koprivnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije