Vijesti / Sport
Sport
NOGOMET U Vratišincu hat-trick Aleksandra Vinceka, u Miklavcu pljuvali pomoćnog suca

DONOSIMO REZULTATE

NOGOMET U Vratišincu hat-trick Aleksandra Vinceka, u Miklavcu pljuvali pomoćnog suca

Centrometal je bio uvjerljiv protiv Galeba

U jedinoj današnjoj utakmici 1. međimurske lige sastali su se, povodom Dana Macinca i otvorenja Sportskog doma Macinec, domaći Centrometal i Galeb iz Oporovca.

Centrometal je bio siguran i s tri pogotka u mreži gostiju odnio prva tri boda. U 40. minuti strijelac je bio Leon Novak, u 60. Marko Zavrtnik, a 'točku na i' je stavio Goran Vugrinec u 83. minuti.

I. MEĐIMURSKA LIGA, 1. kolo: četvrtak, 15.08. Centrometal – Galeb 3:0, subota, 17.08. Hodošan – Spartak, Polet (P) – Trnovec, nedjelja, 18.08. BSK – Bratstvo (J), Sloga (Š) – Trnava, Naprijed – Podturen, Kraljevčan 38 – Graničar (K), Jedinstvo (GM) – Dubravčan.   

U 2. međimurskoj ligi - skupina B, odigrane su i preostale utakmice prvog kola. Sokol je bio siguran uvjerljivo slavio kod kuće protiv Plavih iz Peklenice, a hat-trickom se istaknuo Aleksandar Vincek. Kako stoji u službenom zapisniku utakmice, gosti smatraju da je treći pogodak domaćih postignut iz zaleđa, a pri kraju susreta tražili su i jedanaesterac.

U Miklavcu su se susreli domaća Budućnost i Donji Koncovčak. Domaći su pobijedili 3:1, a sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Za Budućnost su zabili Toni Berdin, Krunoslav Majerić i Vinko Berdin, dok je za goste strijelac bio Kristijan Padarić. U zapisniku utakmice stoji da su u 84. minuti gostujući navijači pljuvali po leđima drugog pomoćnog suca, koji je to i prijavio nakon utakmice.

II.  MEĐIMURSKA LIGA – SKUPINA B, 1. kolo: srijeda, 14.08. Bratstvo (SV) – Zasadbreg 77 1:1, Mali Mihaljevec – Omladinac (M) 2:1, Vučetinec – Hajduk (Š) 1:2, Sloboda (M) – Pobjeda 3:0, Strahoninec – Sloboda (S) 3:1, Venera PMP – Mura 3:0, četvrtak, 15.08. Sokol – Plavi (Pek.) 3:0, Budućnost (M) – Donji Koncovčak 3:1. Hajduk (B) je bio slobodan.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!