NOGOMET

POČELO JE POČELO Županijski drugoligaši otvorili su prvenstvenu sezonu 2019./2020.

Šest utakmica Druge međimurske nogometne lige – skupina B odigrano je u srijedu.

U Savskoj Vesi su Bratstvo i Zasadbreg odigrali 1:1. Domaćin je postignuo gol u prvom dijelu, a gosti na početku drugog. Bratstvo je susret završilo s igračem manje i gosti su 25. minuta imali igrača više, ali to nisu iskoristili. Domaćin je dobio prvo poluvrijeme, gost drugo i na kraju realan rezultat prema prikazanome.

                                U Savskoj Vesi svakome po gol i bod

Mali Mihaljevec je bio bolji od Omladinca (M) 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Delegat je zabilježio da je ‘sudac s dosta tehničkih pogrešaka utakmicu priveo kraju.’

Vučetinec je poražen od Hajduka (Š) 1:2. Domaćin nam je rekao da su dosuđena čak tri kaznena udarca, ali da realno nije bio ni jedan. Gosti su poveli 0:1 iz igre kada lopta nije zatresla mrežu, ali je pomoćni sudac podignuo zastavicu da je lopta prošla crtu. Pri kraju prvog dijela domaćin ima kazneni udarac koji ne koristi. Domaćin u nastavku izjednačuje na 1:1 opet iz kaznenog udarca, a gosti slave 1:2 golom iz još jednog kaznenog udarca. Delegat je za suca upisao da je imao neujednačen kriterij dodjeljivanja disciplinskih kazni.

U Mihovljanu je Sloboda bila sigurna protiv Pobjede 3:0 sa sva tri gola Filipa Sanjkovića. Strijelac je bio u 20. i 24. minuti te u 63. minuti iz kaznenog udarca.

                     Tri gola za tri boda Mihovljančana uz hat – trick Sanjkovića

Strahoninec je pobijedio Slobodu Slakovec 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Slakovčani su smanjili na 2:1, no domaćin trećim golom potvrđuje sva tri boda.

                        Strahoninec je pobjedom ušao u prvenstvo

Venera je bila sigurna kod kuće protiv Mure i pobijedila je 3:0 s jednim golom u prvom dijelu i dva u drugom.

U četvrtak u ovoj ligi do 17:30 sati još igraju Sokol – Plavi Peklenica i Budućnost Miklavec – Donji Koncovčak. U 1. međimurskoj nogometnoj ligi Centrometal u četvrtak u 1. kolu dočekuje Galeb.

II.  MEĐIMURSKA LIGA – SKUPINA B, 1. kolo: srijeda, 14.08. Bratstvo (SV) – Zasadbreg 77 1:1, Mali Mihaljevec – Omladinac (M) 2:1, Vučetinec – Hajduk (Š) 1:2, Sloboda (M) – Pobjeda 3:0, Strahoninec – Sloboda (S) 3:1, Venera PMP – Mura 3:0, četvrtak, 15.08. Sokol – Plavi (Pek.), Budućnost (M) – Donji Koncovčak. Hajduk (B) je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije