RIBOLOV

SP U RIBOLOVU Engleska ekipa vodi nakon prvog dana, Klen na 21. mjestu

Pozivamo vas da u subotu i nedjelju pogledate najbolje svjetske ribolovne ekipe na djelu na kanalu od Orehovice prema Prelogu.

U petak je bio službeni trening ekipnog 39. svjetskog ekipnog prvenstva u ribolovu u disciplini lov ribe udicom na plovak, a u subotu i nedjelju je službeno natjecanje od 10 do 14 sati. U petak su tijekom treninga ekipe bile zajedno i ekipu je činilo šest članova, pet članova koji će se natjecati te jedna rezerva.

>>> Foto prvi dan natjecanja

U subotu i nedjelju ekipe su razmještene u A, B, C, D i E sektor te po jedan član ekipe u svaki sektor. Ovo je najbrojnije natjecanje ovog formata i imamo prigodu u Međimurju ugostiti 30 državnih ekipnih prvaka. Boje Hrvatske brani Klen iz Svete Marije.

Osvrt na minuli natjecateljski dan dobili smo od Antuna Kedmenca, predsjednika SRK Klen Sveta Marija naših predstavnika na ovom natjecanju: ‘Jučerašnjim plasmanom nismo zadovoljni jer smo očekivali bar sredinu. Na nezadovoljavajući plasman kod nas je prije svega utjecao gubitak puno debele ribe, a i neki sektori nam nisu išli na ruku’, rekao je Kedmenec. U lovu na sitnu ribu naši su natjecatelji zadovoljili. Današnji početak isto tako nam ne ide na ruku. Već sada su neki izgubili velike šarane koji jednostavno nisu mogli u mrežu, a za što predstoji sijaset razloga, no još nije sve gotovo, rekao je predsjednik.

>>> Rezultati nakon prvog dana 1

>>> Rezultati nakon prvog dana 2

Svakako preporučamo da si jedan dan tijekom vikenda odvojite sat ili dva, prođete preko mosta Otok – Hrženica i odmah skrenete desno prema kanalu. Mjesta za automobila ima puno, a nakon toga možete prošetati stazom koja je odmah iza samih natjecatelja. Sama staza je većinom u hladu šume, a imate i nekoliko usputnih okrijepnih stanica s jelom i pićem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije