ZABAVA I DRUŽENJE

FOTO OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica: Kreativne radionice povodom Dana općine

Kroz tri dana na radionicama je sudjelovalo 180 učenika. Općina je za svakog učenika osigurala majicu i okrjepu

Općina Mala Subotica u suradnji s OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica organizirala je kreativne radionice za učenike od prvog do osmog razreda. Radionice su se provodile u našoj školi kao uvod u nadolazeće Dane općine. Kroz tri dana od 17.6. do 19.6. 2019. na radionicama je sudjelovalo 180 učenika. Općina je za svakog učenika osigurala majicu i okrjepu. 

Prema vlastitim interesima učenici su se mogli uključiti u sportske radionice i druge njima zabavne aktivnosti. Oni željni nogometa i plesa sudjelovali su na radionici s učiteljicama Manuelom Stričak i Dorom Puklek. Učenici nižih razreda sudjelovali su na radionici Sport z male koju je vodila učiteljica Blaženka Palatinuš. Učitelji Božidar Vadlja i Stjepan Mikulić vodili su radionicu stolnog tenisa za sve one koji su ga htjeli naučiti ili usavršiti. U ritmičkoj radionici pod vodstvom Jasminke Drabić sudjelovali su oni željni dobrog ritma i zabave.

Za one malo kreativnije pobrinula se naša zadruga Drenek i učiteljice Natalija Štefanić i Željka Štampar Zamuda. Naime, oni su izrađivali okvire za slike, broševe i šivali. Oni pak koji su svoju kreativnost htjeli pokazati kroz likovne radove uključili su se u likovnu radionicu pod vodstvom učiteljice Ljiljane Rinkovec. Kako bi sve to ostalo zabilježeno pobrinuli su se mladi fotografi sa svojim učiteljicama Ivom Mihalic Krčmar i Nikolinom Hampamer

Svi oni koji su se uključili u radionice korisno su iskoristili slobodno vrijeme, nešto novo naučili i pritom se dobro zabavili. Zahvaljujemo se Općini na podršci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije