SAVSKA VES

TO SU PRAVI NAVIJAČI Žibeki darivali NK Bratstvo, oproštaj Mareka

U subotu vjerni navijači NK Bratstva, samozvani Žibeki, velikog kluba iz malog čakovečkog prigradskog naselja Savska Ves, podigli su značenje pojma odanost na višu razinu.

Seniorski sastav žuto-crnih iznenadili su novom garniturom dresova koju su kupili vlastitim sredstvima, bez pomoći sponzora, dokazavši još jednom svoju ljubav prema klubu koji je u vrhu tablice 2. međimurske lige – skupina B, a koji prate glasno i vjerno na svim domaćim i gostujućim utakmicama u velikom broju.

U klubu iskreno zahvaljuju najboljim navijačima na vrijednoj donaciji uz obećanje da će iste dresove natopiti znojem u svakoj narednoj utakmici dajući svoj maksimum. Uprava, seniori, veterani i navijači ovog kluba najtoplije zahvaljuju Darku Zveru, direktoru uspješne i potentne tvrtke Multipro d.o.o. i obrta Prugi i prijatelji za nesebičnu donaciju u vidu 120 majica, što NK Bratstvo iz Savske Vesi još više čini klubom i sportskom sredinom kolektiva i sinergije u kojem igrači i navijači nemaju smisla jedni bez drugih, a na čemu im mogu pozavidjeti i klubovi iz puno većih sredina i viših liga.
Zadnje i najvažnije,točku na i svoje dugotrajne i uspješne seniorske karijere stavila je golmanska legenda NK Bratstva Mario Horvat-Marek koji će među igračima i navijačima kluba iz Savske Vesi ostati upamćen po bravuroznim obranama i duhovitim šalama kojima je, zasluženo, postao i ostao vođa i uzor mlađima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije