Vijesti / Sport
Sport
UDRUGA SPORTSKIH NOVINARA MEĐIMURJA Radit će i rekreirati se

SPORT I MEDIJI

UDRUGA SPORTSKIH NOVINARA MEĐIMURJA Radit će i rekreirati se

Izvršni odbor Udruge, predvođen predsjednikom Tomicom Jakopcem,je na svojoj posljednjoj sjednici definirao aktivnosti tijekom ovog mjeseca.

Prva aktivnost članova Udruge sportskih novinara Međimurske županije bit  će u petak 14. lipnja. Sastat će se u 19:30 sati u  Čakovcu na stadionu SRC Mladost. Tamo će biti održan drugi dio  Fotografske radionice. Bit će to praktični dio radionice koji je  dogovoren  s Foto klubom Čakovec i predavačem Davorinom Manceom. Demonstrirat će im nastanak sportske fotografije na treningu ŠN Međimurje Čakovec.

Nakon ozbiljnog rada na redu je malo opuštene atmosfere. Ona će biti  u petak 21. lipnja na druženju u Železnoj Gori kod njihovog člana Anđelka Crnčeca. Dan poslije, u subotu 22. lipnja će otići u Sivicu gdje će biti sudionici  2. memorijal Darko Tkalec – malonogometni turnir na kojem brane prošlogodišnje osvojeno prvo  mjesto.  

U subotu 29. lipnja u 15 sati u  Čakovcu na odbojkaškom igralištu Gradskih bazena ponovo će biti u dresovima kao učesnici Memorijalnog turnira Rajko Kolarek u odbojci na pijesku. Bit će to u stvari dvoboj ekipe sportskih novinara protiv Izvršnog odbora KOP-a Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!