EMOTIVAN RASTANAK

BELIČKI JAPANCI Yuto i Kosuke – kvalitetni igrači koje krasi skromnost i veliko srce

Za slobodno vrijeme klub im je osigurao i bicikl s kojim su se presretni vozili po Čakovcu, no kako to kod nas biva, uskoro su ostali bez njega

U NK BSK Belica tijekom povijesti igrali igrači raznih nacionalnosti i svi su oni bili prezadovoljni gostoprimstvom koje su im Beličanci podarili. 

Tijekom vremena ovdje su igrali Mađari, a jedno vrijeme su imali Mađara za trenera. Posljednji koji su branili boje BSK-a bili su iz Japana, Yuto Sashinami (iz Vegalta Sendai) i Kosuke Namekata (iz Nippon Sport Science University Kashiva FC).

Dvojac izuzetno kvalitetnih igrača svojom su skromnošću i velikim srcem pridobili simpatije, kako svojih suigrača, tako i navijača koji su svaki njihov potez nagrađivali gromoglasnim pljeskom, jednom riječju, bili su ovdje paženi i maženi, a za što zasluge pripadaju agilnoj klupskoj upravi predvođenoj predsjednikom Muhamedom Bajrićem.

Učinili su sve kako bi se u Belici osjećali kao i kod svojih kuća, a za što zasluge pripadaju i Radovanu Magdaleniću koji je bio ‘produžena ruka’ predsjedniku.
Za slobodno vrijeme klub im je osigurao i bicikl s kojim su se presretni vozili po Čakovcu, no kako to kod nas biva, uskoro su ostali bez njega. 

Nedavno se zbog privatnih obaveza u Japan vratio Yuto da bi mu prije toga bio priređen oproštaj koji je bio izuzetno emotivan. Krijući suze, rekao je kako  će mu boravak u Belici, Međimurju i Hrvatskoj ostati u nezaboravnom sjećanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije