STOLNI TENIS

POČETAK TRENINGA Stolnoteniski klub ATIK počinje sa školom tenisa, natjecanjem i rekreacijom

Stolnoteniski klub ATIK osnovan je krajem 2018. godine.

Pokretanjem po prvi puta stolnoteniskog kluba na području Općine Strahoninec kao neprofitne udruge želja nam je približiti stolni tenis što većem broju građana, a posebno djeci. Prezentacijskim treninzima započet će aktivno djelovanje kluba. Organizacija treninga biti će pod vodstvom stručnog trenera u prostorijama općine.

Termini održavanja treninga biti će objavljeni putem društvenih mreža te promo materijala. Ciljevi udruge su osposobljavanje članova, etabliranje udruge kao relevantnog sportskog subjekta, promocije stolnog tenisa, a sve u svrhu poticanja na bavljenje sportom te održavanja zdravlja. Iz tog razloga, ovim putem, pozivaju vas sve da im se pridružite u što većem broju.

O trenutnim aktivnostima iz STK ATIK su nam javili: ‘Imali smo pokazni trening u OŠ Strahoninec, a treninzi će krenuti od ponedjeljka  27. svibnja. Preko 120 djece je posjetilo ovaj za nas izuzetno važan događaj.

Trener je imao pune ruke posla! Nini Bujanu svaka čast na odrađenoj prezentaciji. Vidimo se u ponedjeljak na prvom treningu!’ Ostale detalje možete naći ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije