ŠPORTKO

DJECA I RODITELJI ZAJEDNO Trčanjem završila 14. sezona Športka, evo tko su bili najbolji

Nakon prošlotjedne odgode, ove subote vremenski uvjeti bili su savršeni za održavanje posljednje, sedme Športko subote u ovogodišnjem serijalu sportskog programa namijenjenog vrtićkoj djeci. Zajedničkim trčanjem roditelja i djece na stazi u dvorištu čakovečkih Gradskih bazena Marija Ružić završena je 14. sezona Športka kojeg organizira Udruga za sport djece i mladeži iz Čakovca.

Zašto je taj program bio proglašen najbolje osmišljenim programom za djecu u Hrvatskoj redovito se potvrđivalo proteklih sedam subota. Jedan od onih koji se slaže s tom tvrdnjom je i Marko Pleh koji sa suprugom Robertom i sedmogodišnjom Brunom bio redovit sudionik svih Športko subota. ‘Ovo godine smo prvi put krenuli jer smo smatrali da je prije bila premala, ali kada smo sve isprobali možemo reći kako nam je žao što nismo sudjelovali i ranijih godina’, izjavio je Pleh.

Višegodišnja sudionica Športka je i šestogodišnja Mia Pavlic čiji otac Petar je izjavio kako su ove godine uspjeli biti na svih sedam subota. ‘Jako je lijepo da djeca imaju mogućnost isprobati sportove, da se malo podruže i provesele, a ruku na srce to je poticaj i nama roditeljima da se i mi trgnemo’, poručio je.
Na ovogodišnjem Športku, vrtićka djeca upoznala su se s osnovama atletike, gimnastike, plivanja i tenisa, vozila su bicikle po Perivoju Zrinski vježbala s lopticama i na kraju trčala s roditeljima. Kros Mama, tata trčimo zajedno je uvijek najzabavniji jer mališani osim što trče sami, mogu to učiniti i s jednim ili oba roditelja, a uvijek je poseban spektakl utrka roditelja. Na sreću organizatora u sve to uklopilo se i prekrasno sunčano vrijeme.

Točka na i ovogodišnje izdanja Športka bit će podjela medalja i priznanja u subotu 25. svibnja na čakovečkom Trgu Republike s početkom u 11 sati u sklopu obilježavanja Dana Grada Čakovca. Mališani koji su sakupili šest ili sedam naljepnica odnosno imali su toliko sudjelovanja, za završnom druženju dobit će zlatnu medalju, djeca koja su sakupila četiri ili pet naljepnica osvojit će srebrnu, a djeca koja su sakupila tri naljepnice oko vrata će primiti brončanu medalju.

REZULTATI KROSA MAMA, TATA TRČIMO ZAJEDNO:

DJECA DO ČETIRI GODINE:
1. Ivano Jurović
2. Jakov Međimurec
3. Viktor Barić

DJECA DO SEDAM GODINA:
1. Evan Pertlik
2. Valentina Turk
3. Bruna Pleh

DJECA DO ČETIRI GODINE I JEDAN RODITELJ:
1. Jakov Međimurec i tata Luka
2. Viktor Barić i tata Hrvoje
3. Mila Kolarić i tata Goran

DJECA DO SEDAM GODINA:
1. Evan Pertlik i tata Goran
2. David Gavez i tata Simon
3. Ema Žganec i tata Goran

DJECA DO ČETIRI GODINE I DVA RODITELJA:
1. Mila Kolarić, mama Tea i tata Goran
2. Andrija Naglić, mama Valentina i tata Josip
3. Ivano Jurović , mama Natalija i tata Luka

DJECA DO SEDAM GODINA I DVA RODITELJA:
1. Ema Žganec, mama Ivana i tata Gorna
2. Evan i Ervin Pertlik, mama Ines i tata Goran
3. Erik Zaspan, mama Tea i tata Boris

MAME I TATE TRČE ZAJEDNO:
1. Ivana i Goran Žganec
2. Tea i Goran Kolarić
3. Mateja i Kristijan Sabolčec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije