U SPOMEN NA KOLEGE

FOTO Lovačko društvo Zec iz Vratišinca domaćin 1. Memorijalnog kupa ‘Mesarić – Đuranec’

Na Memorijalnom kupu Mesarić-Đuranec sudjeluju 52 natjecatelja, odnosno 14 ekipa iz Međimurja i Podravine

Na streljani kod šume Bačkovec, Lovačko društvo ‘Zec’ Vratišinec, danas, druge svibanjske nedjelje organizator i domaćin je 1. Memorijalnog kupa Mesarić-Đuranec na kojem sudjeluju 52 natjecatelja, odnosno 14 ekipa.

– Ovo natjecanje održava se prvi puta i u spomen je na naše članove i kolege sa streljaških natjecanja Mesarića i Đuranca. Natječu se članovi međimurskih društava (Mursko Središće, Vratišinec, Dekanovec te podravskih (iz Hlebina i Đelekovca). Ima ekipa čiji članovi su iz različitih društava, koji prvo prolaze polufinale, a zatim šest najboljih odlučuje o pobjedniku te plasmanu u kojem osvajaju pokale i prigodne poklone, a pobjednik dobiva i prelazni pokal, kaže Ivica Varga, predsjednik Lovačkog ruštva ‘Zec’ Vratišinec.

LD Zec i unatoč lošem vremenu osigurava najbolje uvjete svim natjecateljima te gostima. Natjecanje završava krajem dana podjelom pokala i nagrada te druženjem svih sudionika, a predsjednik Varga kaže kako je dobra uvertira pred ligaška natjecanja koja započinu sljedeće nedjelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije