NOGOMET

SUBOTNJI REZULTATI Pobjede Nedelišća i Rudara, u međimurskom ogledu u Novom Selu Rok bez pobjednika

Tijekom subote odigrano je trinaest prvenstvenih nogometnih susreta.

Nedelišće je bilo bolje od Podravine 1:0. Jedini gol vrijedan tri boda postignuo je Šemper u 22. minuti.

     Gol Nedelišća za sva tri boda

Rudar je pobijedio Novi Marof 7:0 s dva gola u prvom dijelu i još pet u nastavku.

U Novom Selu Rok su Omladinac i Mladost Komet odigrali 2:2. Domaćin je poveo 1:0, ali je poluvrijeme bilo 1:2. U nastavku drugi gol domaćina za 2:2 i podjelu bodova.

      Bez pobjednika u Novom Selu Rok

4. HNL: subota Nedelišće – Podravina 1:0, Rudar – Novi Marof 7:0, Omladinac (NSR) – Mladost Komet 2:2, nedjelja u 17:00 sati Međimurec – Sloga (Č), Pušćine – Varteks, Bednja – Polet (SMnM), Jalžabet – Dinamo (D), Nedeljanec – Dubravka-Zagorac.

1. ŽNL: Jurovčanima gostujući bodovi

U Palovcu je Dinamo bio bolji od BSK-a 2:1. Hodošan i Centrometal odigrali su bez pobjednika 1:1. Podturen je bio bolji od Jedinstva (GM) 3:1. Gosti su poveli 0:1, do poluvremena je 1:1. U nastavku u fer i korektnom susretu s puno prigoda dva domaća boda i pobjeda 3:1.

        Minimalna pobjeda Palovčana

Sloboda (S) poražena je od Bratstva (J) 1:3 sa svim golovima u prvom dijelu. Gosti su poveli 0:3, domaćini smanjili i tako je ostalo.

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – BSK 2:1, Hodošan – Centrometal 1:1, Podturen – Jedinstvo (GM) 3:1, Sloboda (S) – Bratstvo (J) 1:3, nedjelja u 17:00 sati Galeb – Kraljevčan 38, Graničar (K) – Spartak, Mladost (SM) – Sloga (Š), Trnava – Polet (P).

2. ŽNL – skupina A: nedjelja u 17:00 sati Draškovec-Geothermae – Drava (K), Naprijed – Budućnost (P), Jadran – Vidovčan, Omladinac (DS) – ČSK, Radnički – Dubravčan, Drava (DM) – Mladost (I), Borac PMP – Mladost (D), Croatia – Borac (DH).

2. ŽNL – skupina B: Pobjeda Hajduka iz Štrukovca

Hajduk Štrukovec je s dva gola u prvom dijelu pobijedio Plave iz Peklenice 2:0. Venera je bila bolja od Budućnosti (M) 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. Domaćin je poveo 3:1, gost smanjio na 3:2 pa je završnica bila napeta i s dosta prigoda koje nisu bile realizirane.

Donji Koncovčak i Pobjeda završili su 2:2. Poluvrijeme je bilo 1:1. U nastavku je domaćin poveo 2:1 da bi pri kraju susreta gost izjednačio na 2:2. I u Savskoj Vesi su Bratstvo i Sokol u žustroj i napetoj utakmici završili 2:2.

2. ŽNL – skupina B: subota Hajduk (Š) – Plavi (Pek.) 2:0, Venera PMP – Budućnost (M) 3:2, Donji Koncovčak – Pobjeda 2:2, Bratstvo (SV) – Sokol 2:2, nedjelja u 17:00 sati Mali Mihaljevec – Hajduk (B), Jedinstvo (NSD) – Trnovec, Sloboda (M) – Omladinac (M), Mura – Strahoninec.

3. ŽNL: Međimurje-Čakovec do boda u sedmoj minuti sudačke nadoknade

U derbiju u kojemu je bila velika borba za drugo mjesto Međimurje-Čakovec i Vučetinec odigrali su 2:2. Domaćin je poveo 1:0, gosti poravnali iz kaznenog udarca i poveli su 1:2 nakon slobodnog udarca. To je rezultat prvog dijela koji se nije mijenjao sve do duboke sudačke nadoknade kada nakon sedam minuta domaćin poravnava za konačnih 2:2. Npredak je poražen od Bratstva (P) 0:4.

3. ŽNL: subota Napredak – Bratstvo (P) 0:4, Međimurje-Čakovec – Vučetinec 2:2, nedjelja u 17:00 sati Mladost (S) – Zasadbreg 77, Parag – Torpedo u Križovcu, Dubrava – Dinamo (Ž), Zebanec 1986 – Graničar (N). Otok je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije