SUZE RADOSNICE

SMIJEH I ZAGRLJAJI Stigao neočekivani poklon za Barbaru Pokrivač

Jučerašnji trening cura iz Nogometne škole Međimurje – Čakovec već je trajao tridesetak minuta, a onda su nenadano kadeti iz nogometne škole napravili špalir. Kroz špalir je tada prošao jedan od anonimnih donatora koji je sa sobom donio bicikl za Barbaru Pokrivač. Ovo neočekivano iznenađenje za Barbaru probudilo je lavinu emocija. Neki su plakali, neki su se smijali, a neki su se počeli međusobno grliti. Barbara, skromna kao i uvijek, ostala je u šoku, a suze radosnice nije mogla sakriti.

Nedavno su objavili priču o Barbari Pokrivač na Međimurskoj sportskoj mreži, curi koja ne propušta niti jedan trening. Na žalost, nedavno su joj ukrali bicikl, ali Barbaru ni to nije spriječilo te je do sada na trening dolazila sestrinim biciklom. Sada je ta priča dobila nastavak.

Naime, grupa ljudi koja želi ostati anonimna, sakupila je novac te Barbari kupila novi bicikl. Jučerašnji trening cura iz Nogometne škole Međimurje – Čakovec već je trajao tridesetak minuta, a onda su nenadano kadeti iz nogometne škole napravili špalir. Kroz špalir je tada prošao jedan od anonimnih donatora koji je sa sobom donio bicikl za Barbaru Pokrivač.

Ovo neočekivano iznenađenje za Barbaru probudilo je lavinu emocija. Neki su plakali, neki su se smijali, a neki su se počeli međusobno grliti. Barbara, skromna kao i uvijek, ostala je u šoku, a suze radosnice nije mogla sakriti.

‘Ovo je jako lijepo iznenađenje, ovo uopće nisam očekivala. Nisam si mogla zamisliti da bi me netko ovako lijepo mogao iznenaditi. Ne znam se uopće kome i kako zahvaliti. Mama mi je uvijek govorila, da se dobro uvijek dobrim vraća. Nisam vjerovala da danas postoje ovako dobri ljudi, ali uvjerila sam se u suprotno. Ne znam tko je sve sudjelovao u ovome, ali svima od srca hvala’, kazala nam je Barbara.

Barbarin primjer pokazuje kako bi se svaki sportaš morao odnositi prema treningu, a zaslužuje i velike pohvale. Bravo Barbara, samo tako nastavi!  Također, ovim putem žele zahvaliti grupi donatora koja je sakupila novac te priredila veliko iznenađenje za Barbaru, donosi Međimurska sportska mreža.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije