BADMINTON

ODLIČNI NASTUPI Seniori i veterani okitili se medaljama u Zagrebu

U subotu u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu u organizaciji BK Medvedgrad 1998 Zagreb održan je 2. Savezni turnir za seniore i veterane Hrvatskog kupa 2019.

Na turniru seniora nastupilo je 20 igrača i igračica iz četiri kluba Hrvatske, a na turniru veterana nastupilo je 24 igrača iz 7 klubova, a među  njima seniorska i veteranska  ekipa Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom glavne trenerice Emilije Talan i trenera Tomislava Grubića. Vrhovna sutkinja bila je Ivanka Pokorni iz Zagreba, sudac Goran Miletić iz Zagreba i voditelj natjecanja naš Filip Mikolaj koji je na turniru uspješno položio ispit za vrhovnog suca Saveza na čemu mu čestitamo.

U konkurenciji  seniora  pobjedu je ostvario Josip Uglešić (MZ). Brončanu medalju osvojio je naš Luka Grubić pobijedivši u napetom i dramatičnom meču Josipa Meglića (MZ) 2:1 (18:21, 21:12, 25:23 ). Poredak ostalih  naših: 8. Matija Hranilović, 9. Borna Vadlja i 12. Ivan Grubić.

U konkurenciji seniorki  pobjedu je ostvarila Dora Drvodelić (MZ). Poredak naših: 6. Emilija Talan i 8. Karmela Vadlja.
         
U konkurenciji mješovitih parova pobjedu je ostvario par Filip Jagar / Lucija Buchberger (VG) pobijedivši u napetom finalu naš par Matja Hranilović / Emilija Talan 2:1 (21:19, 19:21, 21:15). Poredak ostalih naših: 8. Luka Grubić  / Karmela Vadlja.

U konkurenciji mješovitih  parova veterana +35 naš par Filip Vadlja / Ana Marija Horvat osvojili su 2. mjesto i srebrnu medalju. U konkurenciji muških parova veterana +45 naš Rajko Bel s Viktorom Lazarom (TI) osvojio je brončanu medalju.

U konkurenciji veterana +55 prvo mjesto i zlato osvojio je naš Filip Vadlja pobijedivši u finalu Zdenka Miheteca (SZ) 2:1 (19:21, 21:6, 21:6). Poredak ostalih: Rajko Bel 4. mjesto. U konkurenciji parova veterana +55 naš par Filip Vadlja / Rajko Bel osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije