LIJEPA GESTA

USKRŠNJE RADOVANJE Igor Šoštarić podario 18 lopti nogometašima Zebanca

Igor se sjetio kluba iz naselja iz kojeg je potekao i krenuo u svijet nogometa igrajući u Hrvatskoj, Sloveniji, Švicarskoj i Njemačkoj

– Ljepši uskršnji poklon ovog trenutka nismo mogli očekivati niti dobiti, nego što je to poklon koji nam je dao naš sumještanin Igor Šoštarić, nogometaš i trener u jednom njemačkom klubu, rekao nam je Miljenko Vrančić, aktualni predjednik zebanskog kluba.

Igor Šoštarić je NK Zebancu 1986 poklonio 15 nogometnih lopti za treniranje i 3 nogometne lopte za igranje (natjecanje) utakmica te ih silno obradovao. I ne samim poklonom nego i tim što se sjetio kluba iz naselja iz kojeg je potekao i krenuo u svijet nogometa igrajući u Hrvatskoj, Sloveniji, Švicarskoj i Njemačkoj.

– Neka ove ADIDAS-PUMA lopte budu početak snažne povezanosti Šoštarića i našeg kluba i neka Bog dade da Igor barem jednom zaigra u dresu našeg kluba. Ili, još bolje da bude naš igrač, najveći u našoj povijesti. Veći od najvećeg Ivana Dežđeka Brace, zadovoljstvom užarenih obraza kazao je Vrančić, te naravno svima poželio sretan Uskrs!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije