U KONKURENCIJI 20 EKIPA

BOLJI OD DINAMA I HAJDUKA Početnici NŠ Međimurje Čakovec osvojili međunarodni turnir!

Osvojili su turnir bez poraza!

Na ovogodišnje izdanje međunarodnog turnira ‘Prvi koraci’ otišle su tri ekipe Nogometne škole Međimurje Čakovec – mlađi pioniri 2 (2007. godište), limači 2 (2009. godište) i početnici 2 (2011. godište) koji se održavao u Splitu i okolici.

Posebno se istaknula ekipa početnici 2 koja je osvojila prvo mjesto na turniru. Generacija 2011. godišta osvojila je prvo mjesto u konkurenciji 20 ekipa. U polufinalu su bili bolji od zagrebačkog Dinama, a u finalu su svladali HNK Hajduk Split.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač NŠ Međimurje Čakovec, Raul Evian da Costa, a ekipu je vodio trener Marinko Horvat.

Skupinu su prošli pobjedama nad Solinom, Dugopoljem i Spalatom. U četvrtfinalu su bili bolji od ŠN Joso Bego, a u vrlo zanimljivom polufinalu su s 4:3 nadvisili Dinamo. U velikom finalu ih je čekao splitski Hajduk, a naši mladi nogometaši pobijedili su 2:1 i osvojili turnir bez poraza.

Odličnim rezultatom istaknuli su se i limači koji su osvojili četvrto mjesto, plasiravši se iza Hajduka, talijanske Rome i slovenskih Domžala. Njih je s klupe vodio trener Karlo Kosalec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije