DERBI U KOTORIBI

DERBI DONJEG MEĐIMURJA Braća Nađ na suprotnim stranama: ‘Ovu utakmicu čekamo cijelu polusezonu’

Stariji brat Danijel brani boje domaćeg Graničara, dok Dario igra za Mladost iz Svete Marije

Ovaj vikend igra se 22. kolo Prve međimurske nogometne lige. Kolo će obilježiti nedjeljni donjomeđimurski derbi u Kotoribi između domaćeg Graničara i Mladosti iz Svete Marije, piše Međimurska sportska mreža.

Ovaj susret bit će izuzetno zanimljiv jer će se na suprotnim stranama naći kotoripska braća, Danijel Dario Nađ. Stariji brat Danijel u nedjeljnom će susretu nositi dres Graničara, dok će Dario biti u dresu Mladosti. Domaćini se trenutno nalaze na sedmoj poziciji prvenstvene ljestvice, što je malo ispod njihovih očekivanja.

– Atmosfera u klubu je odlična. Nitko nema kartone tako da svi možemo igrati. Protiv Svete Marije očekujemo pobjedu, a to bi nam bila vrlo važna tri boda – kazao nam je stariji brat Danijel.

“Svetomarčani” pak s druge strane pod vodstvom trenera Gorana Jagića nastavljaju briljirati. U šest kola upisali su isto toliko pobjeda te su još izborili polufinale međimurskog kupa.

– Stanje u klubu je odlično te svi spremno idemo na derbi s Graničarom. Neće biti lako, ali svatko očekuje da njegov klub pobijedi pa tako i ja – susret najavljuje Dario. Braća Nađ dugo čekaju ovaj derbi, a kažu nam da će roditelji biti neutralni u ovom susretu.

– U takvoj utakmici roditelji ne navijaju za klub, već samo žele da dobro odigramo – složno kažu kotoripska braća. Na kraju našeg razgovora upitali smo braću Nađ ima li podbadanja uoči susreta.

– Naravno da ima podbadanja, ovu utakmicu čekamo cijelu polusezonu – sa smiješkom nam odgovaraju braća. Veliki donjomeđimurski derbi na rasporedu je u nedjelju, na Uskrs, od 16:30 sati, piše Međimurska sportska mreža.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije