NOGOMET

KUP Međimurje i Polet (SMnM) bez pobjednika u prvom polufinalnom susretu

Na stadionu Mladosti prvi polufinalni susret seniorskog Kupa Međimurskog nogometnog saveza odigrali su Međimurje i Polet Sveti Martin na Muri.

Kako se i očekivalo susret je bio zanimljiv i dinamičan, a dobro ispunjene tribine čakovečkog stadiona dale su vjetar u leđa jednoj i drugoj ekipi. I krenulo je vrlo živo i s puno pogodaka.

Gosti su krenuli agresivno i otvoreno i već je nakon desetak minuta na semaforu bilo 0:2. Prvi gol postignuo je Mezga u 7. minuti i drugi Turk u 10. minuti. Čakovčani su se ubrzo pribrali i nakon desetak minuta igre su i oni bili efikasni.

U 20. minuti Ikić lobom smanjuje na 1:2, a u 26. minuti nakon što je duga lopta preletjela cijelu Poletovu obranu na lijevoj strani se sam našao ispred Jambresa Patafta koji posprema loptu u suprotan kut za 2:2 što je i rezultat poluvremena.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale i na kraju je prvi susret završio bez pobjednika 2:2. Možemo očekivati jako zanimljiv uzvat 1. svibnja u Svetom Martinu na Muri u drugoj polufinalnoj utakmici od 17:00 sati.

Druga polufinalna utakmica NK Mladost Sveta Marija – NK Nedelišće igra se 1. svibnja u Svetoj Mariji s početkom u 17 sati, a uzvrat je u Nedelišću 8. svibnja s početkom u 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije