Vijesti / Sport
Sport
VARAŽDINSKA BISKUPIJA Krizmanice župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec najbolje u odbojci
fra Tomislav Božiček

TURNIR U ODBOJCI

VARAŽDINSKA BISKUPIJA Krizmanice župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec najbolje u odbojci

Najboljom igračicom turnira proglašena je Azra Jeleni

Protekle je subote u prostorima sportske dvorane II. osnovne škole Čakovec održan drugi krizmanički odbojkaški turnir Varaždinske biskupije za djevojke u organizaciji Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Turnir je započeo molitvom koju je predslavio supervizor turnira i povjerenik za mlade Varaždinske biskupije vlč. Tihomir Kosec, koji je ujedno zahvalio svima prisutnima na dolasku te uvodnim riječima Marte Kranjčec, koordinatorice turnira, koja je dala kratke napomene i smjernice za odigravanje turnira.

Prvo mjesto pripalo je domaćoj ekipi iz župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec, drugo mjesto osvojila je ekipa iz župe sv. Mihaela ark. Sračinec, dok je treće mjesto pripalo ekipi župe sv. Marije Magdalene iz Kneginca.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Azra Jelenić iz ekipe župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec. Turnir je prošao u prijateljskom ozračju, druženju i čistoj igri.

Na kraju turnira vlč. Kosec zahvalio se domaćinima, ravnatelju II. osnovne škole Čakovec Vinku Grgiću i fra Tomislavu Božičeku na iznimno lijepom gostoprimstvu, sucima, zapisničkom stolu i medicinskoj potpori te svim sudionicima turnira na sudjelovanju podijelivši pritom prikladne zahvalnice za prva tri mjesta.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!