JEDNOGLASNA PODRŠKA

IZBORNA Željko Jakopec i sljedeće četiri godine predsjednik Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan

- Ono što me osobno najviše veseli je da smo postali više od kluba. Jedna smo velika sportska obitelj koja odlično surađuje na području gimnastike, ali se pomažemo i na svim ostalim područjima - istaknuo je Jakopec

Poznate sportske maksime “Ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja” drže se i u Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan iz Čakovca. Naime, nakon jučer (27.3) u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON održane Izborne sjednice Skupštine kluba rukovodstvo nije promijenjeno.

Jednoglasnu podršku skupštinara za novi četverogodišnji mandat dobili su dosadašnji predsjednik Željko Jakopec, dopredsjednik Mario Vukoja i tajnik Marijan Vugrinčić. Jakopec je u osvrtu na protekle četiri godine kazao kako je klub dodatno iskoračio na rezultatskom, organizacijskom, promocijskom i na planu članstva, a kao najbitniju dodanu vrijednost istaknuo je brend kluba koji je nadišao sportsku sferu i etablirao se u široj društvenoj zajednici.

– Ono što me osobno najviše veseli je da smo postali više od kluba. Jedna smo velika sportska obitelj koja odlično surađuje na području gimnastike, ali se pomažemo i na svim ostalim područjima – istaknuo je 45-godišnjak iz Čakovca. Za sljedeće pak je razdoblje najavio dodatan rast te još bolje rezultate.

Novom-starom vodstvu kluba čestitao je i član Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec koji je u svom obraćanju pohvalio rad predstavnika kluba u nacionalnoj gimnastičkoj organizaciji.

– Ovi ljudi iz vodstva čakovečke gimnastike slobodno mogu reći čine 50 posto onih koji rade i na razini Saveza. I Jakopec i Vukoja i Vugrinčić obnašaju vrlo važne funkcije u HGS-u te kroz volonterski angažman u svoje slobodno vrijeme značajno su pomogli da se naš savez etablira kao jedan od najuređenijih u zemlji koji je primjer drugima – izjavio je.

Skupštinarima se obratio i načelnik Općine Nedelišće Darko Dania koji je čestitao na svim dosadašnjim rezultatima istaknuvši kako je zbog gimnastike i ATON-a Nedelišće postalo sve prepoznatljivije.

– Dosad smo odlično surađivali i s klubom i s ATON-om i to ćemo sigurno nastaviti jer je Općina već potpisala ugovore o praćenju vašeg rada u 2019. – poručio je Dania. Uz predsjednika, dopredsjednika i tajnika izabran je novi deveteročlani Izvršni odbor, tročlani Nadzorni odbor te su određeni predstavnici kluba u Skupštinama Hrvatskog gimnastičkog saveza, Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Zajednice sportskih udruga Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije