Vijesti / Sport
Sport
U SUBOTU U 11 SATI Prijavite se na Proljetni kros Međimurja
Arhiva/eMedjimurje

KROS

U SUBOTU U 11 SATI Prijavite se na Proljetni kros Međimurja

Atletski klub Međimurje poziva vas da se prijavite na tradicionalni Proljetni kros koji se svake godine održava u 'jezeru' uz Stari grad u Čakovcu.

Natjecanje će se održati u subotu 30. ožujka s početkom u 11 sati u prelijepom ambijentu čakovečkog parka, a na njemu mogu sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznici vrtića. Učenici osnovnih škola trčati će od 1.- 8 razreda svaki razred zasebno, posebno u ženskoj i posebno u muškoj konkurenciji; srednje škole imaju jednu kategoriju 1.-4. razred posebno učenice i posebno učenici, a polaznici vrtića također trče posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji i to u dvije kategorije, predškolci u jednoj te mlađi u drugoj.

Natjecanje počinje u 11 sati utrkama polaznika vrtića. Svi natjecatelji moraju imati prijavne listiće koji se mogu dobiti u školama, a oni koji se žele prijaviti na sam dan natjecanja neka to učine pola sata prije početka utrke. Najuspješnijim pojedincima i najboljoj osnovnoj školi osigurane su i nagrade: medalje za prva tri mjesta u svakoj utrci te pehar za najuspješniju osnovnu školu po broju osvojenih prvih mjesta.

Zahvaljujući glavnom sponzoru krosa, poduzeću Ambijetni d.o.o., prvih šestero u svim utrkama dobit će na poklon i majicu. Sve o dosadašnjih 28 kroseva, koliko ih je održano u Čakovečkom parku u proteklih 14 godina, može se vidjeti na internet stranici AK Međimurje www.akm.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!