PLIVANJE

SVI SU POBJEDNICI Djeca udruge za autizam Pogled nastupila na Prvenstvu Međimurja

Na Gradskim bazenima Marije Ružić održano je Pojedinačno prvenstvo Međimurja u plivanju za učenike osnovnih škola.

Dugogodišnja suradnja Udruge za autizam Pogled i Udruge za sportsku rekreaciju Vitae i rad u području obuke neplivača i škole plivanja s djecom iz spektra autizma urodila je spremnošću i željom pojedine djece da se uključe u takvu manifestaciju.

Na natjecanju u ime Udruge za autizam Pogled nastupili su Antonija Vrtarić u disciplini 50 m slobodno, Filip Vugrinec u disciplinama 50 m slobodno i 50 m leđno, Bartol Čubra u disciplinama 50 m slobodno i 50 m leđno, Gabrijel Blagaj u disciplini 50 m slobodno, Ivan Lukas Fric u disciplini 50  m slobodno i Jakša Mislović u disciplini 50 m leđno te su bili popraćeni gromoglasnim pljeskom i nagrađeni medaljama.

Iz redova tridesetak plivača udruge u skorije vrijeme iskristalizirat će se još plivača željnih dokazivanja svojih sposobnosti kroz natjecanja, a bez doprinosa roditelja i volontera cijeloj priči ne bi bilo početka. Obuku neplivača i školu plivanja s djecom iz Udruge pogled izvodi profesorica Kristina Horvat. Čestitke na uspješnom sudjelovanju plivačima Udruge za autizam još jednom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije