Vijesti / Sport
Sport
SVI SU POBJEDNICI Djeca udruge za autizam Pogled nastupila na Prvenstvu Međimurja

PLIVANJE

SVI SU POBJEDNICI Djeca udruge za autizam Pogled nastupila na Prvenstvu Međimurja

Na Gradskim bazenima Marije Ružić održano je Pojedinačno prvenstvo Međimurja u plivanju za učenike osnovnih škola.

Dugogodišnja suradnja Udruge za autizam Pogled i Udruge za sportsku rekreaciju Vitae i rad u području obuke neplivača i škole plivanja s djecom iz spektra autizma urodila je spremnošću i željom pojedine djece da se uključe u takvu manifestaciju.

Na natjecanju u ime Udruge za autizam Pogled nastupili su Antonija Vrtarić u disciplini 50 m slobodno, Filip Vugrinec u disciplinama 50 m slobodno i 50 m leđno, Bartol Čubra u disciplinama 50 m slobodno i 50 m leđno, Gabrijel Blagaj u disciplini 50 m slobodno, Ivan Lukas Fric u disciplini 50  m slobodno i Jakša Mislović u disciplini 50 m leđno te su bili popraćeni gromoglasnim pljeskom i nagrađeni medaljama.
Iz redova tridesetak plivača udruge u skorije vrijeme iskristalizirat će se još plivača željnih dokazivanja svojih sposobnosti kroz natjecanja, a bez doprinosa roditelja i volontera cijeloj priči ne bi bilo početka. Obuku neplivača i školu plivanja s djecom iz Udruge pogled izvodi profesorica Kristina Horvat. Čestitke na uspješnom sudjelovanju plivačima Udruge za autizam još jednom!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!