Vijesti / Sport
Sport
ŠTO SE DOGAĐA? Utakmica prekinuta jer je NK Strahoninec ostao sa šest igrača na terenu
Ilustracija

prekid u peklenici - tko je zakazao?

ŠTO SE DOGAĐA? Utakmica prekinuta jer je NK Strahoninec ostao sa šest igrača na terenu

Na Facebook stranici NK Strahoninec jučer je bila rasprava tko je kriv za ovakvo stanje u klubu. Situacija je zaista čudna jer je Strahoninec druga momčad lige

Plavi Peklenica i Strahoninec u subotu su započeli susret, ali nažalost utakmica je prekinuta u 29. minuti kod vodstva domaćih 1:0. Prekid se dogodio jer je gostujuća momčad ostala sa samo šest igrača na terenu. javlja Međimurska sportska mreža.

Što je o tome napisao delegat utakmice, pročitajte u nastavku.

“Organizacija utakmice po propozicijama za natjecanje tog ranga. Gosti su utakmicu počeli sa osam igrača od upisanih devet, domaći trener Pavleković Vladimir nema ovjeru o uplačenoj članarini, te nije upisan u zapisnik. Dotični pokazuje plavu trenersku iskaznicu kao osnovu da je članarina uplačena. Uplatnica nije pokazana.

U 15. minuti obostrano idu na loptu gostujući vratar i domaći napadač sa brojem 11. Vratar prije dolazi do lopte, a domaći napadač starta nogom na vratara. Gostujući vratar iznešen je iz igre, a domaći napadač kažnjen je opomenom. Na vrata je stao gostujući igrač sa brojem 2. Utakmica je prekinuta u 29. minuti jer su gosti ostali sa šest igrača na terenu. Iz igre je zbog ozljede prilikom prekršaja izašao igrač sa brojem 7 te se više nije vratio u igru . Incidenata nije bilo.”

Na Facebook stranici NK Strahoninec jučer je bila rasprava tko je kriv za ovakvo stanje u klubu. Situacija je zaista čudna jer je Strahoninec druga momčad lige sa samo šest bodova manje od prvog Trnovca.

Tko je zakazao u NK Strahoninec u organizaciji jučerašnje utakmice?

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!