Vijesti / Sport
Sport
MITING SV. PATRIK Četvrto mjesto Viktora Dodleka

PLIVANJE

MITING SV. PATRIK Četvrto mjesto Viktora Dodleka

Dobar rad sa svim kategorijama u Čakovečkom plivačkom klubu potvrđen je i na plivačkom mitingu na kojem su nastupali plivači do 12 godina.

U subotu i nedjelju  najmlađi natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba su nastupili na jubilarnom 15. plivačkom mitingu Sv. Patrik. Na mitingu, u organizaciji PK Novi Zagreb, nastupilo je 883 plivača i plivačice iz 26 plivačkih klubova iz Republike Hrvatske. U subotu su na rasporedu bili natjecatelji 2007. i 2008. godišta, dok su u nedjelju nastupili natjecatelji rođeni 2009. i 2010. godine i mlađe. Čakovečki plivački klub je predstavljalo ukupno 17 natjecatelja, 9 u subotnjem i 8 u nedjeljnom programu.

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba koji su nastupili u subotu su Hanna Mesarić, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković, Meri Furdi, Roko Radek, Sara Puklavec, Lovro Krištofić i Josip Zadravec, dok su u nedjelju klub predstavljali Asija Trstenjak, Freda – Marie Hurley, Lana Pintarić, Emil Goričanec, David Kolarić, Martin Golub, Oleg Jeđut i Viktor Dodlek.

Iako su ovog puta izostale medalje, plivači Čakovečkog plivačkog kluba su, u konkurenciji 883 plivača i plivačica, postigli odlične rezultate. 'Svi plivači su svojim nastupom poboljšali rezultate što im može samo biti vjetar u leđa u daljnjem radu i treniranju"', poručili su treneri Leonardo Novak i Sara Čuka.

U subotu su se najbolje snašli: Meri Furdi s osvojenim 4. mjestom u disciplini 50m slobodno te 10. mjestom u disciplini 50m leđno. Mario Beliga s osvojena dva 7. mjesta u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno.
U nedjeljnom dijelu natjecanja istakli su se: Viktor Dodlek sa osvojena dva 4. mjesta u disciplinama 25m delfin i 25m slobodno te 6. mjestom u disciplini 25m leđno. Oleg Jeđut s osvojenim 9. mjestom u disciplini 25m prsno i 10. mjestom u disciplini 25m slobodno. Martin Golub sa osvojenim 12. mjestom u disciplini 25m leđno.

U ukupnom poretku u svojoj kategoriji, najbolji plasman osvojili su: Viktor Dodlek 4. mjesto, Oleg Jeđut, Meri Furdi i Mario Beliga 11. mjesto, Martin Golub i Freda – Marie Hurley 14. mjesto te Emil Goričanec 19. mjesto.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!