Vijesti / Sport
Sport
JOŠ ČETIRI BODA Čakovec gostuje kod Rugvice

RUKOMET

JOŠ ČETIRI BODA Čakovec gostuje kod Rugvice

Ove nedjelje s početkom u 17:30, u dvorani OŠ Rugvica, naši rukometaši MRK Čakovec idu po dva nova boda.

Ekipa Rugvice se ne smije podcijeniti jer su ove polusezone pobijedili drugoplasiranu ekipu MRK Dugo Selo i trećeplasiranu ekipu Ivančice. Čakovčanima nedostaju još četiri boda kako bi osigurali 1. mjesto na tablici i ulazak u I. ligu.

Druga ekipa

Naša druga ekipa kod kuće dočekuje ekipu RK Prelog 2. Utakmica se odigrava u subotu s početkom u 16:30 u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Nakon teške utakmice i poraza od Novog domaćini najavljuju da će ozbiljno ući u utakmicu i upisati dva nova boda.

Mlađi kadeti

Kao uvertira 2. ekipi u dvorani Graditeljske škole Čakovec odigrava se 8.kolo I. HMKRL Sjever ove subote s početkom od 12:00 sati. Mlađi kadeti Čakovca dočekuju prvoplasiranu ekipu Bjelovara i osmo plasiranu ekipu Garešnice:
Raspored utakmica:
12:00 MRK ČAKOVEC – RK BJELOVAR
13:00 MRK ČAKOVEC 2005. godište – MRK ČAKOVEC 2006. godište
14:00 MRK ČAKOVEC – RK GAREŠNICA

Dječaci B

Dječaci rođeni 2008./2009. godine odigravaju 9. kolo I. HRLDB sjever u nedjelju s početkom u 15:00 sati u dvorani 2. OŠ Čakovec. Naši dječaci dočekuju četvrtoplasiranu ekipu Daruvara i šestoplasiranu ekipu Garešnice. Naši dječaci nalaze se na petom mjestu i ove utakmice će biti pravi test za njih.
Raspored utakmica:
15:00 RK Daruvar- MRK Čakovec
16:00 MRK Čakovec – RK Garešnica

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!