Vijesti / Sport
Sport
NAJBOLJI U ZAGREBU Globusu dvanaest medalja i pehar za najbolji klub

KARATE

NAJBOLJI U ZAGREBU Globusu dvanaest medalja i pehar za najbolji klub

U nedjelju je u Zagrebu održan 11. Bushido karate kup prijateljstva na kojem je sudjelovalo 664 natjecatelja iz 71 klubova iz 5 država (Slovačka, Mađarska, Slovenija, BiH, Hrvatska)

Na turniru su nastupili i karatisti Globusa iz Čakovca – Male Subotice koji su osvojili 12 medalja, od čega 8 zlatnih, 1 srebrnu i 3 brončane medalju. S ostvarenim rezultatima karatisti Globusa osvojili su i veliki pehar za najbolji klub.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojili su Ema Marčec ml. kadetkinje -45 kg i kadetkinje -47 kg, Sven Strahija učenici +46kg i ml. kadeti -52kg, Aida Trstenjak učenice -32kg, Emily Beti ml. kadetkinje -50kg, Kristian Topličanec kadeti -57kg i Josip Slukić kadeti -63kg.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je Nikola Topličanec ml. kadeti -41kg. Treće mjesto i brončanu medalju osvojili su Laura Strahija učenice -40kg, Lovro Farkaš kadeti -52kg te Sara Novak kadetkinje -54kg.

Peti je bio Luka Sokač ml. kadeti +57kg. Naše karatiste na natjecanju su vodili Mladen Vizinger i Dejan Slukić, a sudili su Tomislav Magdalenić i Berislav Maksimović.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!