IZBORNA SKUPŠTINA

MNK KLUB 75 KOTORIBA Mario Paveli i dalje predsjednik, izabrali novog dopredsjednika i blagajnika

Za dopredsjednika je izabran Emanuel Matotek, a novi blagajnik bit će Danijel Nađ

Malonogometni klub ‘Klub 75’ Kotoriba u subotu, 16. ožujka u svojim je prostorijama održao redovnu izbornu skupštinu. U uvodnom dijelu iznesena su izvješća za 2018. godinu i sva su jednoglasno prihvaćena.

Od sportskih rezultata, koje je iznio predsjednik Mario Paveli, kotoripski malonogometni klub se ima čime pohvaliti. Na prošlogodišnjem izdanju Pan zimske lige u Koprivnici stigli su do osmine finala, a na Memorijalnom turniru ‘Ivan Makar Mali’ osvojili su prvo mjesto. Vrlo dobar uspjeh postigli su i na 38. Memorijalu ing. Vladimira Skoka u Prelogu osvojivši drugo mjesto, što im je do sad najbolji rezultat na tom turniru.

Na Pan Ljetnoj ligi u Koprivnici su također prošle godine ostvarili najbolji plasman. Bili su drugi, izgubivši u finalu od odlične zagrebačke ekipe. No, stepenicu više otišli su na zimskom izdanju turnira kada su bili najbolji u konkurenciji četrdesetak ekipa.

U finalu su pobijedili ekipu MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, jednu od najtrofejnijih ekipa na našem području. Valja spomenuti da su u oba finala Kotoripčani bili u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji.

Uz sportske aktivnosti, Klub 75 sudjeluje i u raznim društvenim aktivnostima poput općinskih manifestacija, gdje također ostvaruje dobre rezultate, a rado surađuju i s ostalim mjesnim udrugama.

U izbornom dijelu skupštine došlo je do nekih promjena u vodstvu kluba. Predsjednik će i u narednom periodu ostati Mario Paveli, a za novog dopredsjednika izabran je Emanuel Matotek. Tajničke poslove i nadalje će obavljati Borko Beliga, a novi blagajnik kluba je Danijel Nađ. Uz njih, u izvršni odbor izabran je Filip Rajher.

Predsjednik Paveli na kraju skupštine zahvalio je svima na suradnji, s nadom da će se tako nastaviti i s novim vodstvom. Iznesen je plan rada za ovu godinu, kao i financijski plan, a Paveli je zahvalio brojnim sponzorima koji se uključuju u njihov rad, posebno istaknuvši Caffe bar Still te Caffe bar Fenix Podravske noći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije