RAME UZ RAME SA SVOJIM IDOLIMA

DAN IZ SNOVA ZA BRAĆU HANČIĆ Izbornik Dalić ih ugostio na treningu reprezentacije

Braća iz Čakovca, Nikola i Marko Hančić doživjeli su svoj san. Nakon brojnih treninga u svojoj Slogi, ovaj su proveli uz svoje idole, Luku Modrića, Ivana Rakitića i druge Vatrene

Hrvatski nogometni reprezentativci započeli su u ponedjeljak pripreme za kvalifikacijske okršaje s Azerbajdžanom i Mađarskom, a navijači su viceprvake svijeta mogli pratiti na otvorenom treningu.

Srebrni Vatreni odradili su prvi, regeneracijski trening na prvom okupljanju u 2019. godini. Po dolasku u Zagreb, pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića istrčali u na teren Hitrec-Kaciana podno maksimirskog stadiona te se u odličnoj atmosferi stigli i družiti s navijačima.

>> VIDEO I FOTO Emotivan susret: Izbornik Zlatko Dalić iznenadio Nikolu i Marka Hančića

Pred oko tisuću gledatelja, trenirali su svi osim Ivana Perišića koji se nacionalnoj selekciji pridružuje kasnije tijekom večeri, a odvojeno su u teretani vježbali dokapetan Ivan Rakitić te Marcelo BrozovićAndrej Kramarić i Ante RebićTin Jedvaj u posebnom je tretmanu sve do četvrtka, kada će pasti odluka konkurira li za nastup u nedjelju protiv Mađarske.

Otvorenom su treningu prisustvovala i djeca iz Caritasovog dječjeg doma, koja su svjetske doprvake pratila pri izlasku na teren, nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje.

Izbornik Dalić održao je svoje obećanje i za braću iz Čakovca, Nikolu Marka Hančića te ih ugostio na treningu reprezentacije. On ih je krajem povijesne 2018. godine posjetio u njihovom domu. Unatoč poteškoćama, predani su zaljubljenici u nogomet i suradnici čakovečke Sloge.

Nikola i Marko žive pored nogometnog terena Sloge i neprestano su uključeni u zbivanja na stadionu i događanja u klubu. Cijeli im se život vrti oko nogometa. Analiziraju svaku utakmicu, svaku momčad, a svojim su radom zaslužili mnoge medalje i na njih su vrlo ponosni.

Izbornik Zlatko Dalić s veseljem je predložio posjet Nikoli i Marku koji su skromno izrazili želju da ga upoznaju te porazgovaraju s njime, a on ih je tada pozvao da mu budu pomoćnici na treningu, što je sada i ostvario.

Braća Hančić ostvarila su svoj san, a njihov susret s izbornikom Dalićem uoči treninga možete vidjeti i u videu u nastavku (od 9:00).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije