Vijesti / Sport
Sport
HALL OF FAME CROATIA Među hrvatskim sportskim velikanima bit će upisano i ime Filipa Udea
Davor Javorovic/PIXSELL

USPJEŠNI PROMOTORI HRVATSKE

HALL OF FAME CROATIA Među hrvatskim sportskim velikanima bit će upisano i ime Filipa Udea

Hall of Fame Croatia u Zagrebu bit će koncipiran kao jedinstveno mjesto iskazivanja poštovanja prema svima onima koji su Hrvatsku učinili poznatom i ponosnom u svijetu

Na jednoj od turistički najfrekventnijih lokacija u Zagrebu, na Europskom trgu, samo 10 metara od spomenika koji obilježava ulazak Hrvatske u EU, 09. svibnja 2019. - na Dan Europe, na 500 m² korisne površine, otvara se Hall of Fame Croatia, koncipiran kao jedinstveno mjesto iskazivanja poštovanja prema svima onima koji su Hrvatsku učinili poznatom i ponosnom u svijetu, ali i prema svim onim svjetski poznatim osobama koje posjećuju Zagreb i koje tom prilikom odluče ostaviti svoj autogram.

Hall of Fame Croatia će funkcionirati kao edukativna turistička atrakcija koja će posjetiteljima "ispričati“ po kojim je sve uspjesima Hrvatska poznata u svijetu i koji su to ljudi zaslužni za stvaranje prepoznatljivog identiteta Hrvatske u svijetu.

Tamo će na ponos našeg Međimurja svoje mjesto naći čakovečki gimnastičar Filip Ude.

- Filip Ude - hrvatski gimnastički reprezentativac, na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu osvojio je srebrnu medalju na konju s hvataljkama. Dobitnik je godišnje Državne nagrade za šport "Franjo Bučar" za 2008. godinu. Prvi je hrvatski gimnastičar koji je ušao u pojedinačno finale i osvojio pojedinačnu medalju na Olimpijskim igrama 2008.. Dobrodošao! Čast nam je što si dio priče o hrvatskom uspjehu! - stoji u opisu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!