Vijesti / Sport
Sport
Posljednje Međimurje u petak u noćnom susretu dočekuje lidera Šibenika

NOGOMET

Posljednje Međimurje u petak u noćnom susretu dočekuje lidera Šibenika

Nogometaši Međimurja potonuli su na smo dno 2. HNL i u petak dočekuju vodeći Šibenik.

Nogometni klub Međimurje krenuo je u proljetni dio polusezone gostujućim porazima kod Solina 1:0 i Hrvatskog Dragovoljca 3:0. Kako j u nedjelju BSK Bijelo Brdo iznenadio Dinamo II pobjedom 2:0 Čakovčani su se našli na posljednjem mjestu na tablici i imaju 15 bodova kao i pretposljednji Solin koji je u nedjelju odigrao kod Hajduka II 1:1.

U 16. kolu u petak u 20:00 sati u noćnom susretu na stadionu Mladosti u Čakovcu igraju Međimurje i lider Šibenik koji ima 30 bodova. Šibenćani su u 14. kolu poraženi kod Osijeka II 1:0, a u prošlom kolu su na Šubićevcu deklasirali Zadar 5:0. U 3. kolu Šibenik i Međimurje su odigrali 2:2.

Pred Čakovčanima je teška bitka za očuvanje drugligaškog statusa. Klubovi sa sredine nisu daleko i razlika od šestog do četrnaestog mjesta je šest bodova i s nekoliko pozitivnih rezultata može se do zlatne sredine. U ogledu posljednje ekipe i prve ekipe gosti su apsolutni favoriti, imaju i točno dvostruko više bodova, no sve to trebao bi biti dodatan motiv nogometašima Međimurja da u petak zapnu od prve sekunde i pobjede Šibenik uz potporu navijača s tribina.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!