MALI NOGOMET

Vratišinčari izborili državno prvenstvo u Katoličkoj ligi

Udruga mladih Vratišinec predstavljaja je svoju župu Uzvišenja Svetog Križa na Katoličkoj malonogometnoj ligi Varaždinske biskupije.

Liga se igrala u tri kola(tri turnira) u različitim mjestima. Prvo kolo igralo se u Gornjem Knegincu, drugo u Murskom Središću, a treće u Molvama. Župa Uzvišenja Svetog Križa Vratišinec osvojila je u ukupnom poretku odlično drugo mjesto i tako izborila nastup na državnom natjecanju. Iz redova Vratišinčara za najboljeg vratara proglašen je Davor Žagar, dok je Luka Hertarić proglašen za najboljeg igrača turnira.

Nakon što se ekipa vratila iz Molva, župnik Pavao Mesarić ih je srdačno dočekao i počastio hranom i pićem. Ističe da je ponosan na svoje župljane i da je velika promocija za Župu i Općinu plasman na državno natjecanje.

Državno natjecanje održavat će se od 14. do 16. lipnja, skupine će se igrati u četiri različita grada na području Varaždinske biskupije, dok će se završnica igrati u Areni Varaždin. Na državnom natjecanju nastupat će ukupno 16 ekipa.

Župu Uzvišenja Svetog Križa u Katoličkoj ligi predstavljaju: Davor Žagar, Mateo Vincek, Mihael Božić, Nino Horvat, Mišel Bistrović, Aleksandar Vincek, Luka Hertarić, Saša Obradović, Alen Horvat, Leonardo Zadravec i Karlo Pintarić. Voditelj ekipe je Mihael Božić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije