BADMINTON

Veteranima trinaest medalja u Osijeku, Borna Vadlja nastupio za reprezentaciju U19 u Mađarskoj

U nedjelju u dvorani Zrinjevac u Osijeku u organizaciji BK Osijek održano je Veteransko pojedinačno Prvenstvo Hrvatske 2019. u badmintonu.

Nastupilo je 31 najbolja veteranska  igrača i  igračice iz osam klubova Hrvatske. Među njima uspješno je nastupila  veteranska ekipa Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom  trenera i igrača Danijela Zadravca. Voditelji natjecanja bio je Darko Ivan Vidaković iz V. Gorice.

U konkurenciji veterana +35 naš Nikola Šoštarić osvojio  je brončanu medalju. U konkurenciji veteranki +35 brončane medalje osvojile su naše igračice Ana Marija Horvat i Jasmina Lučić. U konkurenciji muških parova veterana +35 naš par Danijel Zadravec / Nikola Šoštarić (MČ) osvojo je srebrnu medalju.

U konkurenciji ženskih parova +35 naša Bisera Zadravec s Osječankom Monikom Kolak osvojila je srebrnu medalju, a drugi naš par Jasmina Lučić / Ana Marija Horvat osvojile su brončanu medalju. U konkurenciji mješovitih parova +35 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je naš par Nikola Šoštarić / Ana Marija Horvat, a drugi naš par  Danijel i Bisera Zadravec  (MČ) i osvojili su brončanu medalju.

U konkurenciji muških parova veterana +45 naš par Danijel Zadravec / Filip Vadlja osvojio je brončanu medalju.  U konkurenciji mješovitih parova veterana +45 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je naš par Danijel Zadravec / Bisera Zadravec.

U konkurenciji veterana +55 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je naš Filip Vadlja, a Rajko Bel osvojio je brončanu medalju. U konkrenciji parova veterana +55  naš par Filip Vadlja / Rajko Bel osvojili su srebrnu medalju. Čestitke svim našim igračima na uspješnom nastupu i osvojenim medaljama.

BORNA VADLJA NASTUPIO ZA REPREZENTACIJU U19 HRVATSKE NA HUNGARIAN JUNIOR 2019.

Prošlog  vikenda  od 7. do 10. veljače u Pecsu, Mađarska je  u dvorani Multi Alarm     održan 9. Multi alarm Hungarian int. Junior 2019. u sklopu svjetske serije BEJC U19 2019 za juniore u-19. Na turniru je nastupio 121 igrač i igračica iz 24 zemalja.

Za juniorsku u19 reprezentaciju Hrvatske nastupio je i naš Borna Vadlja po četvrti put u pratnji klupskog  trenera Filipa Vadlje. U konkurenciji pojedinaca Borna je  poražen u 2. kolu (1/64) od Mađara Botond Francia 2:0 (21:17, 21:16), a u konkurenciji parova sa suigračem iz reprezentacije Bornom Carom pobijedili su u 1. kolu mađarski par Nagy / Vigh 2:0 da bi bili poraženi u 2. kolu (1/16) od srpskog para i kasnijih polufinalista Lukić / Tomić 2:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije