Vijesti / Sport
Sport
Sigurna pobjeda Centrometala u Rovinju

ODBOJKA

Sigurna pobjeda Centrometala u Rovinju

Odbojkaši Centrometala očekivano su došli do pobjede u Rovinju. Istoimeni domaćin samo je u drugom setu prijetio, prvi i treći set Međimurci su bili vrlo uvjerljivi.

Centrometal je krenuo u najjačem sastavu. Kao korektor Vincek, primači Juras i Pribanić, srednjaci Zelenika i Palinkaš, tehničar Ivančić i libero David.

Od početka utakmice Centrometal je krenuo odlučno. Na polovici seta imali su 13:5. Pokušao je domaći trener izmjenama nešto učiniti, no to nije davalo rezultat. Završava 25:13.

U drugom setu mnogo neizvjesnije. Uglavnom je vodio Centrometal, u dva navrata i Rovinj. Zadnje je poravnato kod 17:17. Potom je do samog seta Centrometal bio u prednosti, no ona je znala biti i samo jedan poen. Nakon 23:22 ipak dva zadnja poena za 25:22 i 2:0 u setovima.

U trećem setu krenulo je 6:6. Tada slijedi 10 servisa Pribanića i 16:6 za goste. Tu su se domaći u potpunosti predali. Završilo je 25:15.

Tijekom cijele utakmice Centrometal je imao dobar servis i prijem te im je olakšalo posao. U međimurskoj ekipi svi su bili na potrebnom nivou. Ovom pobjedom Centrometal se barem privremeno probio na prvo mjesto na tablici, odnosno ukupno na 5. u Hrvatskoj. U narednom kolu gostuju u Splitu.

SUPERLIGA
OK ROVINJ – OKM CENTROMETAL  0:3  (13, 22, 15)
Dvorana Gimnasium Rovinj, gledatelja 100
Suci Brozić, Brlas (oba Rijeka)
Rovinj: Sebastian Sponza, Lukić, Trošt, Hrelja, Malusa, Fatorić, Vito i Roko Poropat, Šetić, Rovis, Đekić, Janko, Matić (trener Jovanović)  
Centrometal: Pribanić, Marciuš, Vincek, Ivančić, Juras, Vuk, Vedran David, Palinkaš, Ivan i Hrvoje Novak, Zelenika (trener Siniša Novak)

Poredak:
1. OKM CENTROMETAL 19
2. OK SPLIT 18
3. OK SISAK 5
4. OK ROVINJ 3

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!