ZAIGRAT ĆE I NIKO PAHEK

KOTORIBA U PLAVOM Klub 75 Kotoriba i Futsal Dinamo priredit će pravi malonogometni spektakl

Nakon dvije godine i velike humanitarne akcije, Futsal Dinamo danas ponovo stiže u Kotoribu! Kotoripčani pripremaju bogat program koji počinje već od 16:30 sati

Prije nešto manje od dvije godine, srca mnogih ganuo je veliki humanitarni futsal spektakl u Kotoribi. Tada je MNK ‘Klub 75’ Kotoriba organizirao humanitarni događaj s ciljem da pomognu oboljelom nogometašu Niki Paheku iz Donje Dubrave. Ta siječanjska nedjelja 2017. godine ostala je upamćena u Kotoribi, Donjoj Dubravi i okolici jer se odazvao veliki broj ljudi i svojim prilogom pomogao Nikinom liječenju.

>> BRAVO KOTORIBA I DINAMO! Za bolesnog Niku prikupili 22 tisuće kuna

Pozivu za sudjelovanje odazvala su se četiri susjedna nogometna kluba, Graničar, Dubravčan, Vidovčan i Mladost, veterani Graničara i Vidovčana te Škola nogometa Graničar/Vidovčan. Apsolutni ‘šlag na tortu’ te velike humane večeri bila je utakmica između MNK Kluba 75 i zagrebačkog Futsal Dinama.

Taj je susret protekao u sjajnoj atmosferi. U kotoripskoj školskoj dvorani skupio se veliki broj domaćih posjetitelja, kao i stotinjak navijača Dinama, Bad Blue Boysa iz raznih krajeva Hrvatske koji su podigli atmosferu svojim navijanjem. Tada je prikupljeno više od 22 tisuće kuna, a taj je iznos uplaćen za potrebe Nikinog liječenja. Srećom, dvije godine kasnije, Niko je potpuno zdrav, teška bolest je iza njega, a nogometu se vratio sredinom 2018. godine.

Kotoripčani su ove subote, 2. veljače odlučili organizirati nešto slično, a Futsal Dinamo ponovo je prihvatio njihov poziv. Momčad koja je već nekoliko godina u samom vrhu hrvatskog futsala zasigurno će privući veliki broj ljubitelja ovog sporta, a posebno će emotivan trenutak biti nastup Nike Paheka u dresu Kotoripčana.

Uz to, MNK Klub 75 uoči glavnog susreta večeri ponovo organizira i zanimljive dvoboje između već spomenuta četiri nogometna kluba – Graničara, Vidovčana, Dubravčana i Mladosti. Ponovo se očekuje i nastup Škole nogometa Graničar/Vidovčan, kao i Kotoripskih mažoretkinja.

Kotoripčani pripremaju i još neka iznenađenja, a sve to odigrat će se danas, u subotu, 2. veljače u mjesnoj školskoj dvorani. Program počinje u 16:30 sati, a utakmica protiv Futsal Dinama očekuje se oko 19:30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije