MALI NOGOMET

Završio prvi dan turnira u Prelogu

Ukupno se u Prelogu natječe preko tisuću djece u 106 ekipa.

Prvi dan turnira u Prelogu donio je utakmice u kategorijama U7, U8 i U14. U konkurenciji U7 prvo je mjesto osvojila ekipa NŠ Lumen1, ispred Međimurja i Sloge. Najboljim je strijelcem proglašen Niko Oreški, najbolji igrač Lemi Lajtman, a najbolji golman Ian Pongračić, svi iz pobjedničke ekipe.

Kod osmogodišnjaka najbolji je također bio Lumen, drugo je mjesto osvojila Sloga, a treće Međimurje. Ovdje je najboljim igračem proglašen Andrej Stanečić iz Lumena, najboljim strijelcem Bartol Levačić iz Sloge, a najboljim golmanom Roko Valentak iz Lumena.

U najstarijoj kategoriji U14, najbolja je bila ekipa Dinamo Zelenko, drugo je mjesto osvojila Ivančica, a treće Dječji nogomet iz Jastrebarskog. Najbolji je strijelac bio Josip Perković iz Dječjeg nogometa, najbolji igrač Marko Furdi iz Dinamo Zelenka, a najbolji golman Nikola Švec iz Dinamo Zelenka.

Nagrade su najboljima podijelili predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa i predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet Željko Sokač. U nedjelju su na rasporedu utakmice u kategorijama U6, U10 i U12. Igra se u dvije dvorane, dvorani Osnovne škole Prelog i dvorani DG Sporta, a ukupno se u Prelogu natječe preko tisuću djece u 106 ekipa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije