KOTORIPČANI 'OSVOJILI' KOPRIVNICU

NAKON VELIKOG USPJEHA Mario Paveli: ‘Hvala navijačima koji su nas nosili do pobjede’

- U finalu smo pobijedili ekipu koju čini većina igrača Futsal Dinama, a priliku za revanš imaju već za dva tjedna u Kotoribi - rekao nam je Mario Paveli

Pan zimska liga u Koprivnici tradicionalno okuplja veliki broj ekipa, a tako je bilo i ove godine. Prijavljuju se mnoge lokalne ekipe iz Koprivnice i okolice, a zbog velikog nagradnog fonda dolaze i poznate malonogometne ekipe iz Zagreba i drugih krajeva sjeverozapadne Hrvatske.

Takve ekipe uglavnom dolaze i do same završnice, a ove je godine pravu senzaciju napravila ekipa iz Kotoribe pod nazivom CB Still MNK Klub 75 Kotoriba. Momčad sastavljena od igrača iz Međimurja i Podravine došla je do samog finala gdje im se suprotstavila sjajna ekipa MNK Cvjetno Poliklinika Milojević koja dolazi do završnice gotovo svih turnira na kojima nastupaju. Okosnicu njihove ekipe čine uglavnom igrači Futsal Dinama.

U vrlo zanimljivoj utakmici, ekipa iz Kotoribe došla je do pobjede 3:2 i tako osvojila prvo mjesto te odnijela nagradu od 40.000 kuna. Veliku pomoć imali su i od strane gotovo svih navijača u dvorani, a mi smo nakon ovog velikog uspjeha popričali s predsjednikom MNK Kluba 75 Kotoriba, Mariom Pavelijem, ujedno jednim i od najboljih igrača svoje ekipe, ali i turnira.

– Ovo je sjajan uspjeh i još uvijek nismo svjesni da smo to uspjeli ostvariti. No, moram reći da rezultat nije došao slučajno jer kao ekipa odlično funkcioniramo i na terenu i izvan njega. Zahvalio bih se našem sponzoru Emilu Kuzmiću iz Caffe bara Still Donji Vidovec, kao i sjajnoj publici koja nas je nosila svojim navijanjem na svim utakmicama – rekao nam je Paveli.

Ovaj veliki uspjeh su uz njega ostvarili i sljedeći igrači: Luka Fodor, Nikola Krušelj, Marko Matulin, Danijel Nađ, Karlo Jadanić, Matija Lončar, Nikola Golenja, Dominik Draguljić i Filip Petak, a s klupe ih je uspješno vodio Borko Beliga.

Inače, ekipa iz Kotoribe kroz cijeli turnir nije poražena, a nadjačali su i poznate zagrebačke haklere koji su nastupali za ekipe Garanta, križevački Replay, krapinski Aso Ponos, a na kraju i već spomenute protivnike u finalu. Pitali smo Pavelija u čemu je tajna njihovog uspjeha.

– Ne bih nikoga posebno izdvajao, ključ uspjeha je u tome što djelujemo kao ekipa i na terenu izgledamo vrlo moćno i kompaktno. Kroz već nekoliko turnira se pokazalo da igramo svoj specifični nogomet protiv kojeg i vrsni malonogometaši teško pronalaze rješenja – kaže Paveli.

U nastavku razgovora najavio nam je i da klub uskoro organizira veliki spektakl u kotoripskoj dvorani. Prije dvije godine organizirali su veliku humanitarnu akciju za oboljelog Niku Paheka iz Donje Dubrave, a u svemu im se pridružio i Futsal Dinamo.

>> SPEKTAKL Futsal Dinamo ponovo u Kotoribi: Zaigrat će i Niko Pahek!

Dvije godine nakon svega, Niko je potpuno zdrav i vratio se nogometu, a zagrebački futsal majstori ponovo stižu u Kotoribu, a ovaj put će im se na terenu, u dresu Kotoripčana, suprotstaviti i sam Niko Pahek.

MNK Klub 75 Kotoriba i Futsal Dinamo ponovo će odmjeriti snage u subotu, 2. veljače, a predsjednik Paveli se i malo našalio za kraj.

– Kako smo u finalu u Koprivnici pobijedili ekipu koju čini većina igrača Futsal Dinama, rekli smo im da ne moraju biti tužni jer priliku za revanš imaju već za dva tjedna u Kotoribi – rekao nam je Paveli u šali na kraju našeg razgovora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije