sjajan nogometaš iz međimurja

MEĐIMURSKI NOGOMETAŠ Ozljeda ga nije spriječila, Luka Bobičanec uskoro se vraća na teren

Nakon operacije, krenuo je oporavak koji za sada ide prema planu

Nakon puknuća metatarzalne kosti, Luka Bobičanec, nogometaš iz Međimurja koji trenutno nastupa za Muru, slovenskog prvoligaša, bio je podvrgnut operativnom zahvatu.

Nakon operacije, krenuo je oporavak koji za sada ide prema planu. Bobičanec u klubu trenira po posebnom programu te je odvojen od momčadi. Također, kako bi se što brže oporavio Bobičanec trenira na tamošnjem Fakultetu za šport u Mariboru te u Fitness centru ‘Vitafit’ u Murskom Središću.

– S Vitafitom odlično surađujem već tri i pol godine. Zahvaljujem se osobnom treneru Mihaelu Premušu te svim suradnicima koji su mi pomogli u karijeri, pogotovo sada nakon teške ozljede. Sam Mihael omogućio mi je da posjetim vrhunske doktore, na početku razgovora kazao je Bobi za Međimursku sportsku mrežu.

Mura je trenutno šesta momčad lige sa 24 boda, a i izborili su polufinale kupa.

– Osobno sam jako zadovoljan u klubu. Nadam se da će tako biti i u budućnosti. Nažalost, mene je ozljeda malo udaljila od terena, ali ekipa je napravila vro dobar posao. Sama ekipa i vodstvo kluba ima ambiciju ove sezone izboriti ostanak u ligi, ali mi smo svjesni da vrijedimo više od toga. Idemo korak po korak te se nadamo da će biti sve kako priželjkujemo. Izborili smo polufinale kupa, gdje nas čeka Maribor, ali mi se nadamo kako ćemo Mariborčanima pokvariti planove, na kraju razgovora zaključio je Bobičanec za Međimursku sportsku mrežu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije