Vijesti / Sport
Sport
Katarini Zrinski dvije medalje u Zagrebu, u nedjelju turnir u Čakovcu

STRELIČARSTVO

Katarini Zrinski dvije medalje u Zagrebu, u nedjelju turnir u Čakovcu

Streličarski klub PSK Zagreb bio je domaćin za oko 120 streličara iz Slovenije i Hrvatske koji su nastupili na ovom turniru, a iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je šest natjecatelja i osvojili su dvije medalje.

U stilu složeni luk Štefan Granatir je među kadetima bio najbolji i osvojio zlatnu medalju, dok je među veteranima Stijepan Oehler osvojio srebrnu medalju. Među seniorima Krunoslav Sušec zauzeo je peto mjesto.

U stilu olimpijskog luka Krešimir Štrukelj je zauzeo četvrto mjesto, dok je Tihomir Miljan zauzeo sedmo mjesto. U stilu goli luk Mija Mance zauzela je šesto mjesto.

U ekipnom djelu naša ekipa Katarina Zrinski u sastavu Krunoslav Sušec, Krešimir Štrukelj i Mija Mance zauzela je sedmo mjesto, što je ispod svakog prosjeka jer je naša ekipa na proteklim turnirima većinom zauzimala prvo ili drugo mjesto.

No već idući vikend naši streličari imaju veliku šansu za popravak jer 20. siječnja naš klub je organizator međunarodnog dvoranskog turnira u dvorani GOC-a. Ovom prilikom pozivaju sve koji žele vidjeti streličare u akciji da dođu ove nedjelje 20. siječnja u dvoranu GOC-a od 10 do 16 sati. Ulaz je slobodan.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!