Vijesti / Sport
Sport
VIDEO Hrvatski rukometaši imali sjajnu podršku Međimuraca iz Preloga
Screenshot/HRT

MEĐIMURCI U Münchenu

VIDEO Hrvatski rukometaši imali sjajnu podršku Međimuraca iz Preloga

Oboružani transparentom, ali i harmonikom, zapjevali su za zagrijavanje uoči utakmice, a ne sumnjamo da su bili velika podrška i protiv Islanđana

Kao što se najavljivalo, hrvatski su rukometaši u Münchenu imali veliku podršku. Uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu protiv Islanda hrvatski su se navijači već okupili u središtu grada pa se od ranog jutra orila hrvatska pjesma. 

U gradu od milijun i šesto tisuća stanovnika živi oko 30 tisuća Hrvata od kojih je dio takođe bio velika podrška, no stigli su naši navijači iz Hrvatske i ostalih krajeva Europe.

Ekipa HRT-a uoči utakmice snimila je skupinu navijača iz Preloga. Njih dvadesetak, oboružani neizostavnim transparentom, ali i harmonikom dobro su se zagrijali već prije utakmice, a ne sumnjamo da su i na samoj utakmici pružili sjajnu podršku našim rukometašima.

Hrvatski su rukometaši odigrali sjajnu utakmicu i pobijedili Island 31-27, a sve je bilo puno lakše jer su igrali u domaćinskoj atmosferi. U nastavku pogledajte HRT-ov prilog o navijačima iz Preloga koji su za njihovu kameru i zapjevali.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!