Vijesti / Sport
Sport
OBITELJSKA SREĆA Dora i Martin Pajić isti dan dobili pozive u reprezentaciju
Privatna arhiva

BRAT I SESTRA IZ ČAKOVCA

OBITELJSKA SREĆA Dora i Martin Pajić isti dan dobili pozive u reprezentaciju

Lijepa priča o sjajnoj sportskoj braći iz Čakovca. Martin je nogometaš, a Dora rukometašica

- Kad sam dobila poziv bila sam u šoku, drhtala sam od sreće. Nisam se mogla sabrati... Kad sam shvatila da je to doista poziv, nisam znala gdje od sreće, priča Dora Pajić (17).

Sportska obitelj Pajić je iz Čakovca. Martin igra nogomet za čakovečkog drugoligaša Međimurje, a Dora je rukometašica čakovečkog prvoligaša Zrinskog. I kao u najboljem snu, na isti dan dobili su poziv u reprezentaciju Hrvatske.

Doru je pozvao Ivan Jerković, Martina Robert Jarni.

- Bio sam na fakultetu na predavanju kad mi je tajnik kluba poslao dopis. Nisam znao gdje od sreće, osjetio sam veliki ponos - kaže Martin, koji je do 12. godine, uz nogomet, paralelno trenirao i rukomet, pišu 24sata.

- Ipak je ljubav prema nogometu bila jača - kaže Martin.

Treniramo s tatom

Nije slučajno da su i Dora i Martin trenirali rukomet jer je tata Tihomir bivši - rukometaš!

- Martin i ja treniramo i s tatom, pomaže nam savjetima. Pogotovo jer je igrao srednjeg i lijevog vanjskog, baš kao i ja - kaže Dora, učenica 3. razreda opće gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu.

Naravno, tu je i majka Andreja, koja je na svakoj utakmici najveća navijačica. Dori je igrački uzor Francuz Luc Abalo, Martinu Talijan Paolo Maldini. No, osim Abaloa i oca Tihomira, Dora se educira i na Youtubeu.

- Gledam isječke iz utakmica i čim vidim neku fintu, novu akciju, skinem i analiziram, gledam kako to izvesti na utakmici - zaključila je Dora, s bratom Martinom veliki ponos Čakovca, pišu 24sata.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!