NOVA LOKACIJA

HEMA sport otvorio svoja vrata u centru Betaplast uz brojne popuste do kraja godine

Posjetitelje čeka popust od 10 posto na sve artikle do kraja godine povodom otvorenja trgovine, dok su izdvojeni artikli na sniženju i do 30 posto

Trgovina sportske opreme HEMA sport otvorila je nedavno svoja vrata u Donjem Kraljevcu u centru Betaplast, a specijalizirani su za nogomet, gdje sve sportaše čeka velika velika ponuda kopački i tenisica za mali nogomet najboljih svjetskih brandova.

Iz ponude izdvajaju brandove kao što su Adidas, Nike, Puma, Joma i Kelme, a u ponudi su i trenirke i dresovi kvalitetnih talijanskih i njemačkih brandova poput Givova, Legea, Zeus i Alpas.

Povodom otvorenja, do kraja godine HEMA sport odobrava 10 posto popusta na sve artikle, a do 30 posto i na izdvojene artikle, dok njihovu trgovinu možete posjetiti radnim danom od 16 do 19 sati i subotom od 9 do 12 sati na adresi Kolodvorska 52, u sklopu centra Betaplast. 

Sve dodatne informacije o artiklima iz ponude te pogodnostima možete potražiti i na njihovoj internet stranici, gdje možete i kupovati putem webshopa, dok sve novosti možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije