NOGOMET

Mati Kljajiću novi mandat na mjestu predsjednika Međimurskog nogometnog saveza

U Hotelu Park u Čakovcu održana je izborna Skupština Međimurskog nogometnog saveza. Dosadašnji predsjednik Mato Kljajić dobio je novi četverogodišnji mandat jednoglasnom podškom svih 65 delegata.

Dopredsjednici saveza su Marijan Uršanić (NK Međimurje), Tomislav Kralj (Polet Sveti Martin na Muri) i Damir Dominić (Galeb Oporovec). Devet članova Izvršnog odbora su Zlatko Rajf (Rudar Mursko Središće), Mišel Ganzer (Međimurec Dunjkovec-Pretetinec), Nikola Košir (Nedelišće), Ivan Kos (Graničar Kotoriba), Miljenko Bakač (Zasadbreg 77), Boris Novak (Sloga Štrigova), Ivan Cerovec (Budućnost  Miklavec), Robert Čižmešija (Graničar Kotoriba) i Ivan Mezga (Katarina Zrinski).

Nadzorni odbor čine predsjednik Dražen Srpak te članovi Darko Zamuda i Josip Šegović. Na Skupštini je predstavljen plan rada i financijski plan za naredno razdoblje te je napravljen osvrt na protekle četiri godine.

Nakon što je dobio novi mandat Mato Kljajić je rekao: – Kada imate jednoglasan izbor onda je to lijepa stvar. Podrška je velika i to me ispunjava zadovoljstvom i obvezuje za moj daljnji rad. Podršku tumačim da smo mi protekli mandat dobro i uspješno odradili, ako je tako onda sam sretan i zadovoljan i nadam se da idemo dalje u nove pobjede.’

O planovima Kljajić dodaje: – Prioritet su djeca i rad s mladima. Tu smo napravili velike pomake i tako će biti i ubuduće. U našoj županiji je jako bitno što nemamo teren s umjetnom travom i u zimskom razdoblju kad su kiše, blato, snijeg imamo problem jer se nemaju gdje igrati nogometne utakmice. Klubovi odlaze u Sloveniju i druge županije i plaćaju nogometne terene da bi uopće mogli odigrati nogometnu utakmicu. Imamo zainteresirane predstavnike gradova i nadamo se da ćemo u suradnji s njima to i napraviti – rekao je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije